Τι θέτε;

Ο Λάζαρος στον Ολυμπιακό και η social υποδοχή από συγκεκριμένη μερίδα οπαδών. Ο Red Duckling αποκαλύπτει τον... διαφορετικό διάλογο του Νίκου Σταυρίδη με τον Γιάννη Γκιωνάκη από τα «Κίτρινια Γάντια».

 Τι θέτε;

Το θέμα της εβδομάδας ήταν η μεταγραφή του MVP του πρωταθλήματος, από την πρωταθλήτρια (!) ΑΕΚ (ούτε η ίδια το πιστεύει) στον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης στην καλύτερη φάση της καριέρας του, ένας Έλληνας που μπορεί να καταλάβει αυτή τη στιγμή καλύτερα τις δυσκολίες του ερυθρόλευκου καραβιού, ένας οπαδός της ομάδας από μικρό παιδί που μπορεί να δώσει και λίγο ψυχούλα.

Προφανώς και κανείς δεν εγγυάται ότι όλα αυτά θα κάνουν επιτυχημένο το γάμο. Κάθε μεταγραφή άλλωστε θα κριθεί εκεί που κρίνονται όλες: Στο χορτάρι. Ωστόσο η κίνηση μοιάζει απόλυτα λογικά τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο επικοινωνιακό κομμάτι γιατί δείχνει ο Ολυμπιακός στους αντιπάλους του ότι είναι εδώ.

Παρόλαυτα, μια μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού υποδέχθηκε στα social media τη μεταγραφή με την... αγαπημένη της γκρίνια. Η ίδια μερίδα που γκρίνιαζε όταν έπαιζαν πολλοί μικροί επί Μπέντο, που γκρίνιαζε φέτος που δεν υπήρχαν Έλληνες, που γκρινιάζει και για τον Λάζαρο γιατί έχει καλομάθει τόσα χρόνια με τους Σεμπάδες και ήθελε να πάμε στους Γκαλέτηδες.

Αυτή η μερίδα των οπαδών, μου θύμισε την παρακάτω εκπληκτική σκηνή από την ταινία τα «Κίτρινα Γάντια».