13/2: Παγκόσμια Ημέρα Ανακάλυψης Ερασιτεχνικού Αθλητισμού

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βγήκαν στους social δρόμους την Πέμπτη το βράδυ μετά την ανακάλυψη ότι υπάρχει και άθλημα που λέγεται βόλεϊ.

13/2: Παγκόσμια Ημέρα Ανακάλυψης Ερασιτεχνικού Αθλητισμού

Για πέντε χρόνια ζούσαν στο απόλυτο σκοτάδι. Στο λεξιλόγιό τους υπήρχαν μόνο οι λέξεις μπάσκετ, εξάστερος και Γιουρολίγκ Μάφια. Ο λόγος για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που ξύπνησαν χθες από τον λήθαργο των 50 συνεχόμενων ηττών σε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ανακαλύπτοντας ότι υπάρχει ζωή πέρα από την καλαθοσφαίριση.

«Πάντα μου άρεσε το βόλεϊ», δήλωσε υπερήφανος ο Γιώργος Ηττούδης, πιστός οπαδός του Παναθηναϊκού. «Λατρεύω τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό. Απλά για 5 συνεχόμενα χρόνια δεν είχα καμία ενημέρωση για το τι κάνει ο σύλλογος από την Πράσινη, την Live Sport και τις ιστοσελίδες που γράφουν για τον Παναθηναϊκό».

Ο Γιώργος βγήκε χθες στα social ποστάροντας για μαχητικές ψυχές και σερί 1-0 νίκες στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. «Το πιο σημαντικό τρόπαιο της σεζόν, το Λιγκ το Καπ είναι δικό μας», σχολίασε εκστασιασμένος, ελπίζοντας την επόμενη Τετάρτη να μη χάσει τα ίχνη του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ακόμα όμως και να συμβεί αυτό, θα είναι Πρωταθλητής σε όλα τα E-Sports παντοτινός.