Κανονάκια τέλος. Αρχίζουν οι τελικοί

Ο Ολυμπιακός πέταξε στα σκουπίδια το τελευταίο κανονάκι για ένα ξεκούραστο ματς στη ρεβάνς με τη Λαμία. Το πρόγραμμα πλέον έχει μόνο ματς που θέλουν πόδια στη "φωτιά".

Κανονάκια τέλος. Αρχίζουν οι τελικοί

Στη Λαμία τελείωσε η... προετοιμασία για τη σεζόν που ξεκινά την Κυριακή. Τέλος τα ψέματα κύριοι. Τα άλλα ψέματα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης είναι εδώ, αλλά δεν πρέπει να αφορούν στο ελάχιστο τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Οι συγκεκριμένοι πληρώνονται πολύ καλά για να κάνουν συγκεκριμένες δουλειές. Και στηρίζονται από τον κόσμο για να τις ολοκληρώσουν.

Η πρώτη δουλειά έρχεται την Κυριακή στο Περιστέρι. Δεν γίνεται να πετάξεις το πλεονέκτημα του +2 από τον ΠΑΟΚ. Ακολουθεί η πρόκριση με τη Λαμία. Δεν είναι εύκολο, δεν ήρθε πέρσι που ήταν ευκολότερο. Μπήκε ένας μπελάς χθες στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμα. Και μετά δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη επισήμανση για το τι σημαίνει το ματς της Τούμπας αλλά και τα δύο με την Άρσεναλ.

Και αν όλα πάνε καλά με Λαμία, έχεις ακόμα δύο ντέρμπι στα ημιτελικά του Κυπέλλου ανάμεσα στα ντέρμπι των πλέι-οφ. Και αν γίνει και η έκπληξη στο Europa (προφανώς και δεν είμαστε το φαβορί), θα έχεις και δύο ματσάρες για τους "16" ανάμεσα στα Κύπελλα και τα πλέι-οφ. Για μένα ο καλός χαμός. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είσαι και πρέπει να τα δίνεις όλα, παντού.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος από την Κυριακή σε ένα εκτός έδρας ματς όπου δεν... ενθουσιάζει φέτος η ομάδα. Πρόσφατα σε Κρήτη και ΟΑΚΑ με το σχήμα με Καμαρά-Μπούχα-Γκιγιέρμε, όλες και όλες 3-4 φάσεις έγιναν. Την ίδια ώρα προσπαθώ να καταλάβω τι προσφέρει ο Λοβέρα ως εξτρέμ. Προσπαθεί αλλά δεν μπορεί. Δεκαράκι έδειξε με την Καλαμάτα ότι είναι. Με εξαιρετικές προοπτικές μάλιστα!

Μιλάμε πάντα για ό,τι συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου. Και μόνο εκεί πρέπει να επικεντρωθούν ο κόουτς και οι παίκτες. Θυμίζω ότι πέρσι τον Φεβρουάριο χάθηκαν με εκκωφαντικό τρόπο όλοι οι στόχοι!

Θέλω λοιπόν να δω από την Κυριακή μία ομάδα που θα τα δώσει όλα, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, σε κάθε ματς. Και ο κόσμος (σου) θα τραγουδά!

Red Duckling
Μη μου τη νήσσα τάραττε.