Οι Μάγοι δεν υπάρχουν πια

Η νίκη που περιμέναμε απέναντι στην Άλμπα είναι το δέντρο. Το δάσος όμως είναι πολύ πιο σημαντικό. Και μας χρειάζεται όλους.

Οι Μάγοι δεν υπάρχουν πια

Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό με την ανακοίνωση του Μπαρτζώκα. Εγώ ο ίδιος έκανα πάρτι. Όχι γιατί γύρισε ένας γαύρος, αλλά γιατί ήρθε ένας πολύ καλός προπονητής με εξαιρετική γνώση της ομάδας και προοπτική να φέρει πάλι το χαμένο μας DNA. Αυτό που έτρεμε και σεβόταν κάθε αντίπαλος στην Ευρώπη.

Και είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Στο μπάσκετ μπορεί να είσαι τελευταίος τη μία σεζόν (πχ Εφές) και να απογειωθείς την επόμενη. Προπονητή χρειάζεται και στήριξη από διοίκηση και κόσμο. Κόουτς έχουμε λοιπόν, ένα λογικό μπάτζετ στη διάθεσή του φαντάζομαι θα έχει και... τι μένει; Η στήριξη και η υπόμονή μας.

Σε ελάχιστους (ευτυχώς) εξαντλήθηκε χθες και έκαναν κριτική στον προπόνητή για την ήττα. Ναι, οι κλασικοί τα-ξέρω-όλα-και-γκρινιάζω-για-τα-πάντα-στα-σόσιαλ. Πάντα θα υπάρχουν. Εμένα με ενδιαφέρει η πλειοψηφία του κόσμου, αυτή που περίμενε και τη νίκη χθες.

Οι Μάγοι δεν υπάρχουν πια. Κανείς δεν μπορεί να μεταμορφώσει σε αμυντικούς τους ξένους γκαρντ που έχουμε. Όχι με 2 προπονήσεις που έκανε ο κόουτς, αλλά ούτε με 102. Εγώ που στα νιάτα μου έκανα τον γκαρντ με μέσο όρο 0.2 πόντων, απέναντι σε αυτόν τον Ολυμπιακό έβαζα 20άρα.

Η χρονιά δεν μπορεί να αλλάξει θεαματικά. Και η νίκη χθες ή η 8άδα είναι το δέντρο. Το δάσος είναι να ξεκινήσει να χτίζεται ο Ολυμπιακός του 2020-2021. Σωστά. Μπασκετικά.

Προφανώς και δεν εννοώ να παρατηθεί αυτή η σεζόν. Απλά, θέλει την υπομονή μας τώρα που είναι εδώ ο προπονητής που όλοι θέλαμε. Στήριξη ακόμα και αν έρθει στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός, βάλει 15 τρίποντα και κερδίσει.

Οι Μάγοι δεν υπάρχουν πια. Υπάρχουν όμως οι Μπαρτζώκες αυτού του κόσμου και χαίρομαι που είναι και πάλι στη μεγάλη μου αγάπη.

Καλή τύχη κόουτς!