Μπαράζ ληστειών στη Θεσσαλονίκη στις καθυστερήσεις του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Δραματική αύξηση των ληστειών καταγράφηκε το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά το 1-2 του Παναθηναϊκού.

Μπαράζ ληστειών στη Θεσσαλονίκη στις καθυστερήσεις του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Προβληματισμός επικρατεί στην Αστυνομική Δ/νση Θεσσαλονίκης μετά τα εκατοντάδες κρούσματα ληστειών που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην πόλη κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς είχε προηγηθεί πριν λίγες εβδομάδες ένα αντίστοιχο μπαράζ ληστειών στο ΠΑΟΚ-Άρης.

"Σατανικό deja vu", χαρακτήρισαν πηγές από την Αστυνομία ό,τι συνέβη στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Όπως και με τον Άρη, η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο 87' με 1-2. Από εκεί πέρα, ανοίχτηκαν εκατοντάδες σπίτια σε όλη την πόλη. Αναμενόμενο από τη στιγμή που οι ληστές πήραν ένα απρόσμενο δώρο από το ματς της Τούμπας: Απεριόριστο χρόνο να δράσουν!

Η στήλη μας κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Μπάμπη Κλεφτόγλου, γνωστό ληστή της πόλης ο οποίος εξήγησε τι συνέβη για ακόμα μία φορά στη συμπρωτεύουσα: "Είναι ευλογία να είσαι ληστής στη Θεσσαλονίκη και να μένει πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η πόλη μετατρέπεται σε Disney των κλεφτών. Ξέρουμε με βεβαιότητα ότι το παιχνίδι δεν θα τελειώσει αν δεν ισοφαρίσει ο Δικέφαλος", τονίζει ο Μπάμπης.

"Προσωπικά ήμουν πάνω από το κινητό, βλέποντας την εξέλιξη του αγώνα. Με το που δείχνει το Live ότι ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1, ειδοποίησα άμεσα τα αλάνια και ξεχυθήκαμε στους δρόμους. Είναι απίστευτο δώρο να κλέβεις ένα σπίτι με την ησυχία σου και να σε ειδοποιεί η εφαρμογή το πότε θα πρέπει να φύγεις. Όταν δηλαδή ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ".

Υπάρχουν ωστόσο και άσχημα νέα, όπως μας τόνισε ο κ. Κλέφτόγλου, καθώς θα περιμένουν αρκετά το επόμενο αντίστοιχο δώρο της εξυγίανσης καθώς το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για το δεύτερο γύρο.