Ο Ιησούς καταγγέλλει τον Ολυμπιακό για αθέμιτο ανταγωνισμό

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Ιησού με τον Ολυμπιακό, μετά την νέα ανάσταση του Παναθηναϊκού από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ιησούς καταγγέλλει τον Ολυμπιακό για αθέμιτο ανταγωνισμό

Το βράδυ της Κυριακής ο πεθαμένος Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ μπροστά στην οικογένεια, λίγους φίλους και λοιπούς συγγενείς. Η κηδεία εξελισσόταν κανονικά παρ' όλη την προσπάθεια των περισσοτέρων παικτών του Ολυμπιακού να φέρουν πίσω στη ζωή τους πράσινους. Ωστόσο λίγο πριν την ολοκλήρωση της τελετής, ο Μεριά κατάφερε να δικαιώσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Ο Σα εξέφρασε τη διαφωνία του και έκανε μια ύστατη προσπάθεια να μην επιτρέψει την διατάραξη της πορείας της ζωής έως τον φυσικό θάνατο, ωστόσο η μπάλα πήγε στα δίχτυα και ο Παναθηναϊκός αναστήθηκε. Πάλι.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στον Ιησού ο οποίος παρακολουθούσε με τον Πατέρα του την αναμέτρηση. Εκνευρισμένος, του ζήτησε τον λόγο για τον οποίο επιτρέπει συνέχεια στον Ολυμπιακό να τον αντιγράφει. "Δεν γίνεται αυτό το πράγμα κάθε χρόνο. Εγώ έναν Λάζαρο ανέστησα πριν 2.000 χρόνια και σταμάτησα. Έδειξα ότι μπορώ να το κάνω και αυτό και μετά άφησα τα πράγματα να εξελίσσονται κανονικά. Αυτοί εδώ το έχουν παρακάνει! Αντιγραφή στην αντιγραφή κάθε τρεις και λίγο. Όπως το πάνε, σε μερικά χρόνια θα με ξεχάσουν όλοι και θα μιλάνε μόνο γι' αυτούς", φέρεται να του είπε σύμφωνα με ουράνιους κύκλους.

Ο Ιησούς μάλιστα είναι αποφασισμένος να καταγγείλει τον Ολυμπιακό στην επιτροπή ανταγωνισμού για αθέμιτες πρακτικές. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προφυλάξει την υστεροφημία του. Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι δεν δείχνουν να ανησυχούν καθώς ισχυρίζονται ότι από τη στιγμή που ο Ιησούς ανέβηκε στους ουρανούς, δεν έχει δικαίωμα παρέμβασης στα αιώνια ντέρμπι. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί το τεράστιο κύμα ενθουσιασμού που προκάλεσε η ανάσταση της Κυριακής σε χιλιάδες οπαδούς που μέχρι την Παρασκευή έλεγαν στο γραφείο "εγώ βλέπω μόνο μπάσκετ".