Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου

Ο Red Duckling γράφει για τον Θρύλο που γέμισε αστέρια το φθινόπωρό μας αλλά και τον δουλευταρά Μάρτινς που πήρε αυτό που του άξιζε.

Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου

Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα. Ξεκάθαρα. Αλλά ρε φίλε, Ολυμπιακός είμαι. Δεν θα θυσιάσω την Ευρώπη το φθινόπωρο, δεν θα… βολευτώ με ομίλους Europa League αν μπορώ να βρεθώ στο υψηλότερο επίπεδο. Γιατί αυτό που έκανα στο ημίχρονο, αυτό που συνεχίζω να κάνω μέχρι την κλήρωση της Πέμπτης είναι στο DNA μας. Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου.

Να πάω Άνφιλντ στο άντρο των πρωταθλητών Ευρώπης; Θέλω όμως ξανά Καμπ Νόου, Μέσι και Ερνέστο και Γκριεζμάν και Παναγιά μου! Η’ μήπως πάλι Τορίνο; Ποτέ δεν έχει παίξει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ολυμπιακό. Και μπορεί η Σίτι να μη με γεμίζει σαν όνομα, αλλά μιλάμε για του υπερσύνολο του Γουαρδιόλα. Ποια Ζενίτ τώρα, δεν τη θέλω.

Και στο 2ο γκρουπ; Μπερναμπέου! Ζιντάν! Μαδρίτη ΚΑΙ με Ατλέτικο, γιατί όχι; Λονδίνο, στη γηπεδάρα της Τότεναμ; Λατρεύω τη Λισαβόνα, Μπενφίκα. Και Άμστερνταμ όμως, αν περάσει ο Άγιαξ. Γιατί Νάπολι; Στο “σπίτι” του Μαραντόνα να μας υποδεχθεί ο Κωστάρας; Έλα τώρα, Σαχτάρ φύγε μακριά, πόσο ξενέρωτος προορισμός.

Και μετά κοιτάω το τέταρτο γκρουπ. Εκεί θέλω βατό αντίπαλο για να εξασφαλίσω ότι και τον Μάρτιο θα κυκλοφορώ εκεί έξω. Βασικά εκεί θέλω να περάσει η Σλάβια Πράγας. Ξεκάθαρα. Να πάω μία εβδομάδα στην Πράγα, στον βλάκα τον φίλο μου. Ναι, είσαι βλάκας γιατί την ώρα που είχαμε τρελαθεί χθες, μου έστελνες συνέχεια “Σλάβια”, θα το γκαντεμιάσεις.

Για όλα τα παραπάνω γουστάρω που είμαι Ολυμπιακός. Γιατί θέλω να ταξιδεύω μαζί του, να ανταγωνίζομαι τους καλύτερους, να ζω με ένα όνειρο τρελόοοοοοοοοοοοοοοο και ας μείνει για πάντα όνειρο!

ΥΓ: Όλοι ξέρετε την τρομερή, την απίστευτη αδυναμία που έχω στον Ερνέστο. Και χθες ένας δουλευταράς προπονητής τον έπιασε στην Ευρώπη στις νίκες. Και στην πρώτη νίκη στο Τσου Λου θα τον ξεπεράσει. Ναι, στην καρδιά μου πάντα ο Ερνέστο! Αλλά, ρε Ελ Προφεσόρ, με έχεις κερδίσει χωρίς ακόμα να σηκώσεις κούπα. Θα έρθει όμως και αυτή, όπως ήρθε το εντυπωσιακό πέρασμα στους ομίλους. Γιατί τα αξίζεις!

Red Duckling Μη μου τη νήσσα τάραττε.
facebook.com/redduckling
twitter.com/redduckling
instagram.com/redduckling