Τώρα είναι που «πάμε στου Καραϊσκάκη»!

Ο Red Duckling ετοιμάζεται για τρεις σερί Ολυμπιακές Τρίτες, οι δύο από αυτές στο ωραιότερο γήπεδο του κόσμου.

Τώρα είναι που «πάμε στου Καραϊσκάκη»!

Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά η σεζόν αρχίζει. Μπορεί οι περισσότεροι να μην έχουμε πάει ακόμα διακοπές, ωστόσο μπαίνουμε κανονικά και με το νόμο σε Ολυμπιακές βραδιές. Και για την ακρίβεια σε τρεις σερί Ολυμπιακές Τρίτες.

Αρχικά την Τρίτη 16/7. Δεν γίνεται να μην σου έχει λείψει το Καραϊσκάκης. Δεν γίνεται να είσαι εντός των τειχών την ερχόμενη Τρίτη και να μη θες να πας στο σπίτι μας. Με τα φιλικά προετοιμασίας το καλοκαίρι δεν ασχολούμαι, εκτός από το πρώτο εντός.

Δεν με ενδιαφέρει φυσικά το αποτέλεσμα, αλλά η μυρωδιά από το χορτάρι του γηπέδου που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν. Και ειδικά αυτή της σεζόν που προσωπικά την περιμένω πώς και πώς. Νομίζω και οι περισσότεροι.

Και μετά η ερχόμενη Τρίτη στην Τσεχία. Και η μεθεπόμενη, πάλι στο Ναό μας.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε την περασμένη χρονιά με το πόδι στο γκάζι και ωραία μπάλα. Όλα τα βασικά του στελέχη παρέμειναν. Προσθήκες έγιναν. Ο προπονητής για δεύτερη σερί χρονιά κάνει την προετοιμασία.

Προσδοκίες πάρα πολλές.

Και έρχεται το σοκ με τον Φορτούνη...

Την Παρασκευή είναι η αλήθεια στο πρώτο άκουσμα δεν το πήρα ψύχραιμα. Δεν είναι απλά ένα κενό αυτή η απώλεια.

Τώρα είναι όμως που ο Ολυμπιακός θέλει μεγαλύτερη στήριξη στο ξεκίνημα. Κάτι που θα βοηθήσει ψυχολογικά και τον ίδιο τον Κώστα.

Γι’ αυτό και την Τρίτη Καραϊσκάκη!

Μπορείς να βρεθείς και εσύ εκεί, μέσα από τον διαγωνισμό στο Instagram μου. Οπως και πέρσι όλη τη χρονιά, έτσι και φέτος ξεκινάμε δυνατά! 10 διπλές προσκλήσεις εδώ:

Red Duckling
Μη μου τη νήσσα τάραττε.

facebook.com/redduckling
twitter.com/redduckling
instagram.com/redduckling