Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Παναγιώτου μετά τον μη ορισμό του στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση της ΚΕΔ να "σπάσει" την Αγία Τριάδα των διαιτητών ενόψει το πρώτου αγώνα για τα playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Παναγιώτου μετά τον μη ορισμό του στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Βόμβα μεγατόνων έσκασε στο ελληνικό μπάσκετ το μεσημέρι της Παρασκευής μετά την απόφαση-σκάνδαλο της ΚΕΔ σχετικά με την τριάδα των διαιτητών για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός την προσεχή Δευτέρα. Όπως έγινε γνωστό, ορίστηκαν για το ντέρμπι μόνο οι δύο από τους τρεις ρέφερι της Αγίας Τριάδας του ελληνικού μπάσκετ. Στο ΟΑΚΑ αποφασίστηκε να βρεθούν οι Αναστόπουλος και Μάνος, όχι όμως και ο Παναγιώτου που είδε τη θέση του να παίρνει ο Διαμαντής.

Η αντίδραση του Παναγιώτου ήταν άμεση, καθώς ξεκίνησε απεργία πείνας μέχρι την οριστική του δικαίωση, τον ορισμό του δηλαδή μαζί με τους Μάνο και Αναστόπουλο στον αγώνα της Δευτέρας. «Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αποφάσισε παράνομα και αυθαίρετα να σπάσει το παρεάκι του ΟΑΚΑ. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Αναστόπουλος θα σφυρίζει φάουλ στον Μιλουτίνοφ και δεν θα είμαι σε απόσταση αναπνοής για να το απολαμβάνω. Κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό να παρέμβει και να διορθώσει την αδικία», ανέφερε ο Παναγιώτου σε σχετική του δήλωση.

Το ρεπορτάζ θέλει προβληματισμένους και τους Αναστόπουλο και Μάνο που ήλπιζαν ότι θα ξαναβιώσουν οι αξέχαστες στιγμές τις 13ης Φεβρουαρίου. «Περίμενα πώς και πώς αυτή τη στιγμή, να βρεθούμε και πάλι οι τρεις στο ΟΑΚΑ σε αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και στέκομαι στο πλευρό του Παναγιώτου, ωστόσο παραμένω επαγγελματίας. Άλλωστε μπορώ και μόνος μου να σφυρίξω πέντε φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο στον Μιλουτίνοφ», φέρεται να δήλωσε στον κύκλο του ο Αναστόπουλος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έξαλλος αποχώρησε από τα γραφεία της ΚΕΔ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είχε σπεύσει για να διασφαλίσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κατέβει με απώλειες κόντρα στον Ολυμπιακό.