Από 34.809 εισιτήρια θα πάρει κάθε ομάδα στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ούτε ένα κάθισμα κενό από τα 69.618 του ΟΑΚΑ δεν θα μείνει στον 3ο κατά σειρά τελικό της εξυγίανσης, μετά από απόφαση της ΕΠΟ.

Από 34.809 εισιτήρια θα πάρει κάθε ομάδα στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο διανύει την καλύτερη του εποχή μετά την καταπληκτική εξυγίανση, κάτι που επιβεβαιώθηκε για τρίτο σερί τελικό κυπέλλου πριν ακόμα διεξαχθεί. Κατά διαβολική σύμπτωση, οι δύο ομάδες που σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης θα συναντηθούν για τρίτη σερί φορά σε τελικό μέσα σε εορταστικό κλίμα όπως επιτάσσει η νέα εποχή του ποδοσφαίρου.

Νωπές άλλωστε είναι οι μνήμες των δυο τελευταίων τελικών-κόσμημα που αποτελούν πλέον παράδειγμα προς μίμηση για κάθε χώρα που σέβεται το ποδόσφαιρο της. Στο Βόλο οι οπαδοί των δυο ομάδων αντάλλαξαν ευχές και φιλοφρονήσεις στην πεζογέφυρα, ενώ στο ΟΑΚΑ προτίμησαν την κάφρο ε, συγγνώμη την τάφρο του Σταδίου. Πλέον ετοιμάζονται για το τρίτο αντάμωμα, πιο πολλοί από ποτέ.

Όπως αποφάσισε η ΕΠΟ μετά από σύσκεψη που κράτησε ελάχιστα και διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, δεν θα μείνει ούτε ένα κενό κάθισμα στο ΟΑΚΑ την ημέρα του τελικού. Θα εκδοθούν 69.618 εισιτήρια, όσα και οι θέσεις του Σταδίου, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 34.809! Τι έχει να φοβηθεί άλλωστε ο κύριος Γραμμένος που χαρακτήρισε τον περσινό τελικό ως αντάξιο του θεσμού και οδηγό για τους επόμενους;

Τι έχουν να φοβηθούν οι διοικήσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την εξυγίανση; Κακοήθεις θα πουν ότι τρέμουν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς που μπορούν να επιφέρουν αφαιρέσεις βαθμών για το επόμενο πρωτάθλημα. Τρίχες! Στα χρόνια της εξυγίανσης-επιτέλους- οικογένειες, παιδιά, φιλήσυχοι άνθρωποι μπορούν να δουν ένα τελικό κυπέλλου Ελλάδας χωρίς να κινδυνέψουν ούτε στιγμή.

Τι έχει να φοβηθεί η υπέροχη Πολιτεία που διέκοπτε το πρωτάθλημα κάθε τρεις και λίγο και έκανε τελικό χωρίς κόσμο μέχρι να φέρει την εξυγίανση; Έρχονται εκλογές και είναι η καλύτερη ευκαιρία να διαφημίσει σε όλο τον κόσμο την αλλαγή που πέτυχε στο ποδόσφαιρο μέσα από ένα πολιτισμένο τελικό.

Το ποδόσφαιρο άλλαξε κύριοι! Η εξυγίανση τα κατάφερε και μας έφερε πίσω τις Κυριακές μας.

ΥΓ: Με τα Σάββατα στους τελικούς έχει ένα θέμα.