Δικαίωση! Δεν χρειάστηκε η ισοβαθμία Ολυμπιακού - ΠΑΟ!

Όπως σοφά είχε προβλέψει ο Red Duckling, δεν έπαιξε ρόλο η διαφορά στους πόντους για τους δύο αιωνίους στην Ευρωλίγκα.

Δικαίωση! Δεν χρειάστηκε η ισοβαθμία Ολυμπιακού - ΠΑΟ!

Απόλυτη δικαίωση του Red Duckling για το post που είχε κάνει μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στις αρχές Ιανουαρίου. Οι πράσινοι στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης κυνηγούσαν να μειώσουν τη διαφορά, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν έτη φωτός πίσω στη βαθμολογία από τους ερυθρόλευκους. Τελικά δεν τα κατάφεραν, προκαλώντας «ανακούφιση» στον Red Duckling.

«Πάλι καλά που κρατήσαμε την ισοβαθμίαχαχαχαχαχαχ», έγραψε η πάπια στο facebook υπονοώντας ότι οι δύο ομάδες δεν θα τερματίσουν μαζί στη βαθμολογία. Και τρεις μήνες μετά ήρθε η απόλυτη δικαίωση! Η κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μην έχουν τους ίδιους βαθμούς. Λεπτομέρεια ότι ο ΠΑΟ τερμάτισε ψηλότερα και ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός πλέι-οφ.

Επιπλέον, ο οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε μηνύσει την Apple γιατί δεν φαινόταν η ομάδα του στο iPhone X, απέσυρε τη μήνυση. Πλέον μπορεί να απολαμβάνει τους πράσινους στην οθόνη ακόμα και ενός iPhone 4. Την ίδια ώρα ο Red Duckling αποφάσισε να αγοράσει τάμπλετ για να μπορεί να βλέπει τη δική του ομάδα στην βαθμολογία της Ευρωλίγκας.

ΥΓ: Όταν κάνεις καζούρα (τον Γενάρη), προφανώς και είσαι ανοικτός σε καζούρα (τον Απρίλιο). Όταν τα πράγματα μένουν στην πλάκα, στο χιούμορ, στο πείραγμα, στην καζούρα είναι θεμιτά. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία μου 10 χρόνια τώρα. Οι λίγοι που καταφεύγουν σε μανάδες και καλοκαιρινά ζώδια ή βλέπουν τα αθλητικά ως υπόθεση ζωής ή θανάτου, ας κλικάρουν αλλού.

Red Duckling
Μη μου τη νήσσα τάραττε.