Τηλεφώνησε για λύτρα ο απαγωγέας της σημαίας του κόρνερ!

Συνεχίζεται το θρίλερ της αρπαγής της σημαίας του κόρνερ από οπαδό του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Ο Red Duckling έχει όλο το ρεπορτάζ.

Τηλεφώνησε για λύτρα ο απαγωγέας της σημαίας του κόρνερ!

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη την πρωτοφανή υπόθεση της αρπαγής της σημαίας του κόρνερ του Ολυμπιακού Σταδίου από οπαδό του Παναθηναϊκού. Το σοκ είναι μεγάλο καθώς η απαγωγή έγινε σε ζωντανή μετάδοση, με τον δράστη να μην καλύπτει το πρόσωπό του. Απορίες προκαλεί και η στάση της Αστυνομίας που άφησε τον δράστη να αποχωρήσει ανενόχλητος από το ΟΑΚΑ με το σημαιάκι στα χέρια.

"Αρχικά νομίζαμε ότι ήταν υπάλληλος του Σταδίου και το πήρε για να το προστατέψει από τα χημικά", δήλωσε πηγή της Αστυνομίας στον Red Duckling. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι λίγες ώρες αργότερα ο δράστης επικοινώνησε για λύτρα με την οικογένεια της σημαίας ζητώντας το ποσό των πεντακοσίων εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδων ευρώ. Η οικογένεια απόρησε αλλά ο ίδιος το επανέλαβε με σιγουριά: "Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες".

Η οικογένεια ζήτησε από τον απαγωγέα να ακούσει το σημαιάκι για να σιγουρευτεί ότι είναι ζωντανό κάτι που έγινε. "Είμαι καλά, δεν με έχει πειράξει. Μου φέρθηκε πάρα πολύ ευγενικά και με έπεισε να πάω μαζί του γιατί μου είπε ότι ήθελε να γίνει σημαιοφόρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου που πλησιάζει. Ζητώ συγγνώμη που τον πίστεψα και παρασύρθηκα", ανέφερε το σημαιάκι στο τηλεφώνημα.

Από τη μεριά της η Αστυνομία ζήτησε με επίσημο έγγραφο, το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ να γίνει χωρίς σημαιάκια, χωρίς θεατές και αν γίνεται και χωρίς τον Παναθηναϊκό, μήπως και ολοκληρωθεί καμιά φορά.