Οργή οδηγών ταξί για Ποντένσε: Χάσαμε το μεροκάματο!

Μάταια περίμεναν στις καθυστερήσεις τον Πορτογάλο να σεντράρει για το 5-1 και να εξασφαλίσουν ένα ακόμα μεροκάματο από το Καραϊσκάκη στο ΟΑΚΑ.

Οργή οδηγών ταξί για Ποντένσε: Χάσαμε το μεροκάματο!

Με αγωνία περίμεναν την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στο Καραϊσκάκη οι οδηγοί ταξί της περιοχής. Με την κρίση να έχει χτυπήσει αλύπητα τον κλάδο τους, ήλπιζαν σε ό,τι είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2011 όταν η ΑΕΚ με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο ηττήθηκε 6-0, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ με ταξί.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε και πέρσι στο ίδιο γήπεδο αλλά κατάφερε με ένα παίκτη που κατέληξε δανεικός σε ομάδα της Κρήτης να φύγει νικητής.

"Κοιμήθηκε ο Θεός πέρσι", δηλώνει ο Τάκης οδηγός-ταξί από το Κερατσίνι. "Η ΑΕΚ είχε συνηθίσει σε 3άρες και 4άρες στο Καραϊσκάκη και περιμέναμε με την επιστροφή Χιμένεθ να ανέβει το σκορ. Οκ, συμβαίνει μία κάθε 24 χρόνια γι' αυτό και φέτος ήμουν σίγουρος για το μεροκάματο".

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο δεν έπαιξε καθόλου καλά και βρέθηκε να χάνει με 1-0. Ισοφάρισε όμως νωρίς στο β' ημίχρονο και στο τελευταίο 20λεπτο η ΑΕΚ έπαθε Χιμένεθ.

"Ήμουν έξω από το γήπεδο, απογοητευμένος από το 1-1", αφηγείται ο Τάκης. "Ξαφνικά ακούω γκολ και μετά και άλλο γκολ και όλο το γήπεδο να φωνάζει 'Πέσε κάτω ΑΕΚάρα γιατί έρχεται 6άρα'. Πήρα αμέσως τηλέφωνο τον Πέτρο τον συνάδελφο και του λέω τρέξε έξω από το Καραϊσκάκη, έρχεται, έρχεται!".

Η ιστορία έχει δείξει ότι οι παίκτες της ΑΕΚ γυρίζουν με το πούλμαν μέχρι και με 4άρες. Στα 6 παίρνουν ταξί, κάτι που ήταν σίγουρος ο Τάκης ότι θα συμβεί και με 5άρα. Γι' αυτό και περίμενε άλλο ένα γκολ για να πληρωθεί.

"Τελευταία φάση και φεύγει από δεξιά ο Ποντένσε. Σκάει μία ντρίμπλα, σκάει μία δεύτερη. Σέντραρε ρε για το 5-1, ουρλιάζω. Τίποτα αυτός, τρίτη ντρίμπλα, παραληρεί το Καραϊσκάκη και εγώ σε αναμμένα κάρβουνα. Ρε κάνε σέντρα!", αφηγείται με παράπονο και οργή ο Τάκης.

Τελικά ο Ποντένσε δοκίμασε και τέταρτη ντρίμπλα με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα και να ολοκληρωθεί ο αγώνας με 4-1 και η απόγνωση στον κλάδο των οδηγών ταξί να μεγαλώσει.

"Πλέον ελπίζουμε να κληρωθεί ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ στα ημιτελικά κυπέλλου για να δούμε ένα μεροκάματο", κατέληξε ο Τάκης.