Προβληματισμένος ο Λουτσέσκου ενόψει Ολυμπιακού & του ματς του ΠΑΟΚ για τους "32" του Europa

Παρά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το +8, ο Ρουμάνος τεχνικός ανησυχεί για το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του.

Προβληματισμένος ο Λουτσέσκου ενόψει Ολυμπιακού & του ματς του ΠΑΟΚ για τους "32" του Europa

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πολυπόθητο διπλό στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ διατηρώντας το +8 από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέποντας το πρόγραμμα που ακολουθεί, ανησυχεί για την φυσική κατάσταση των παικτών του καθώς τα έδωσαν όλα κόντρα στην Ένωση με 10 παίκτες.

Ο Δικέφαλος έχει ακόμα ένα ταξίδι στην Αθήνα για να παίξει την Τετάρτη με τον Πανιώνιο, πριν υποδεχθεί την Κυριακή στην Τούμπα τον Ολυμπιακό σε ένας ματς που ίσως κρίνει το πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι πως ό,τι και να συμβεί στον αγωνιστικό χώρο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει έτοιμη τη δήλωση μετά το ματς: "Για μένα νικήσαμε, είμαστε στο +11 και συνεχίζουμε για την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος".

Παρά την σίγουρη εξασφάλιση των τριών βαθμών στις δηλώσεις του Ρουμάνου, η νέα επιβάρυνση των παικτών του είναι δεδομένη κόντρα στον Ολυμπιακό. Ό,τι χειρότερο για τον Λουτσέσκου που προσπαθεί να βρει λύσεις και για το πρώτο ματς με την Άρσεναλ για τους "32" του Europa League, αμέσως μετά τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους.

Για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, η ομάδα του τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της πάνω από ΜΠΑΤΕ και Βίντι και θα υποδεχθεί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου τους Λονδρέζους στην Τούμπα στις 22:00. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μάλιστα έστειλε και στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην Άρσεναλ, χωρίς φυσικά να βγάλει από αυτή τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Για όλα τα παραπάνω, επικοινωνήσαμε με το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης το οποίο βρίσκεται σε απόγνωση καθώς οι τουρίστες φεύγουν μαζικά από το νησί για να δουν στη Θεσσαλονίκη τον Ραζβάν Λουτσέσκου. "Προσπαθώ να τους πείσω να μείνουν αλλά μάταια. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα εμφανιστεί στην Ελλάδα κάτι πιο γραφικό από μένα", τόνισε χαρακτηριστικά.