Η μεταγραφή που χρειάζεται ο Ολυμπιακός

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Υπάρχει όμως ένα "μπαμ" που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Η μεταγραφή που χρειάζεται ο Ολυμπιακός

Στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, σου αφαιρούνται βαθμούς για παιχνίδι που ολοκληρώθηκε και δεν σου αφαιρούνται για παιχνίδι που δεν ξεκίνησε με δική σου υπαιτιότητα. Και αν για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ να δεχθούμε ότι τηρήθηκε το γράμμα του νόμου με βάση την έκθεση της Αστυνομίας, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Σκουτέρης έδωσε ρέστα. Όχι μόνο γιατί εξέδωσε απόφαση ξημερώματα Κυριακής, αλλά κυρίως για το απίστευτο σκεπτικό το οποίο μάθαμε μετά από μέρες.

Μία γραμματική διατύπωση έφτανε για να δικαιολογηθεί η απόφαση-έκτρωμα. Άλλο η διακοπή αγώνα που επιφέρει -3 βαθμούς και άλλο η μη έναρξη αγώνα που μπορεί στην πράξη να έχει το ίδιο αποτέλεσμα αφού το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε, αλλά διαφέρει... γραμματικά. Αν λοιπόν έβρισκαν και οι δικηγόροι του Ολυμπιακού μία γραμματική διατύπωση, παίζοντας με τις λέξεις, μπορεί και να έπειθαν τον Σκουτέρη για την επιστροφή των βαθμών που αφαιρέθηκα μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Γιατί δεν τη βρήκαν; Γιατί λείπει η μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά του ελληνικού πρωταθλήματος. Καλοί οι Μιραλάδες και οι Ανσφαριφάρντ, αλλά τι να τους κάνεις αν δεν πάρουν πίσω βαθμούς που κέρδισαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, επειδή δεν βρέθηκε η κατάλληλη γραμματική διατύπωση;

Γεώργιε, καλώς ήρθες στο λιμάνι. Κλικ για να αποκαλυφθείς: