Φίλαθλος του Παναθηναϊκού μηνύει την Apple γιατί δεν φαίνεται η ομάδα του στη βαθμολογία

O Red Duckling έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.
Φίλαθλος του Παναθηναϊκού μηνύει την Apple γιατί δεν φαίνεται η ομάδα του στη βαθμολογία

Ο Κώστας Δεκατρίας, φίλαθλος του Παναθηναϊκού που διαμένει στα Βριλήσσια, προχώρησε σε μήνυση κατά τις εταιρίας Apple γιατί δεν φαίνεται στην κεντρική βαθμολογία της Euroleague η ομάδα του. Συγκεκριμένα ο 32χρονος μπήκε από δύο διαφορετικές εφαρμογές (FlashScore και SofaScore) και πάτησε να δει την κατάταξη μετά από 20 αγωνιστικές, ωστόσο χρειάστηκε να κάνει scroll down για να δει την αγαπημένη του ομάδα.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας εξήγησε γιατί προχώρησε σε μήνυση προς την Αpple: "Πριν από περίπου 1 χρόνο είχα αγοράσει το iPhone 8 το οποίο είχε οθόνη 4.7 ιντσών. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός είχε κάποια άτυχα αποτελέσματα μέσα στη σεζόν και έπεσε κάτω από την 8η θέση. Ήταν πολύ ενοχλητικό να χρειάζεται να κάνω κάθε φορά scroll down για να βρω που είναι.

Αποφάσισα λοιπόν να επενδύσω σε ένα μεγαλύτερο κινητό για να μπορώ να βλέπω την ομάδα μου. Ξόδεψα αρκετά χρήματα για να το αντικαταστήσω με το iPhone X το οποίο έχει οθόνη 5.8 ιντσών. Ήμουν σίγουρος ότι κάθε φορά που θα έμπαινα να δω τη βαθμολογία της Ευρωλίγκας θα έβλεπα εκεί τον Παναθηναϊκό χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάποια έξτρα κίνηση. Προς απογοήτευσή μου όμως και πάλι χρειάζεται να κάνω scroll down παρόλο που η Apple διαφήμιζε τη μεγαλύτερη οθόνη του κινητού".

Από τη μεριά της η Apple δεν ανησυχεί για την έκβαση της μήνυσης τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Ο κ. Δεκατρίας ήξερε ότι αγόραζε κινητό και όχι tablet. Επιπλέον γνωρίζει ότι είμαστε μια εταιρία τεχνολογίας και όχι μάγοι. Αν θέλει λοιπόν να βλέπει την 12η ομάδα σε σύνολο 16, ας αγοράσει ένα iPad ή ας αλλάξει ομάδα".

Τέλος, το μόνο σχόλιο που αρκέστηκαν να κάνουν κύκλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την υπόθεση ήταν: "13/2".