Μέχρι 30 Φλεβάρη

Ο Red Duckling αφιερώνει το αγαπημένο του hashtag στους άμπαλους και τους αχάριστους.

Μέχρι 30 Φλεβάρη

Σας «προειδοποίησα» στα social το πρωί της Πέμπτης. Να πάτε στο ΣΕΦ γιατί πόσες φορές ακόμα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον Βασίλη Σπανούλη να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο απέναντι σε ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης; Ελπίζω να με ακούσατε και να είδατε από κοντά στο πρώτο μέρος να ζωντανεύει ο τελικός του Λονδίνου και στο δεύτερο μέρος να τελειώνει η ιστορία με το πέμπτο του τρίποντο.

Ακόμα και να έμενε άποντος όμως, ακόμα και να έκανε άπειρα λάθη και να χάναμε, δεν θα μετάνιωνα που κατέβηκα στο Φάληρο. Γιατί το #μεχρι30φλεβαρη που ξεκίνησα να βάζω στις αναρτήσεις με τον Σπανούλη στο instagram δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα μένει εκεί μέχρι να αποφασίσει ο Αρχηγός να σταματήσει. Και θα παραμείνει και μετά, όταν θα θυμάμαι το τι μας έχει προσφέρει.

Σπανούλης για πάντα! Ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του Ολυμπιακού θα φύγει όποτε το γουστάρει αυτός. Και στα 80 να θέλει να παίζει, θα παίζει. Ακόμα και να μην ξανακερδίσουμε ποτέ όσο παίζει αυτός, θα τον στηρίζω όσο κανέναν άλλο παίκτη που φόρεσε την ερυθρόλευκη. Ναι, κανένας αθλητής πάνω από το όνομα της ομάδας, αλλά υπάρχουν κάποιοι τύποι που το γιγάντωσαν αυτό το όνομα. Και ο Kill Bill είναι η σύγχρονη μπασκετική μας ιστορία.

Και όταν σταματήσει, το 7 πρέπει να ανέβει άμεσα στον ουρανό του ΣΕΦ. Και μόλις επιτέλους μετακομίσουμε σε ένα μπασκετικό γήπεδο, θα πρέπει να ονομαστεί σε «Βασίλης Σπανούλης». Πρέπει να τον τιμήσουμε όπως ακριβώς του αξίζει!

Αλλά για σταθείτε; Είδατε χθες κάποιον παίκτη έτοιμο να αποσυρθεί; Τι λέμε τόσο καιρό ρε άμπαλοι και αχάριστοι; ΜΕΧΡΙ 30 ΦΛΕΒΑΡΗ!

Άμπαλοι είστε εσείς οι λίγοι που στέκεστε στα λάθη του Σπανούλη. Και ταυτόχρονα και αχάριστοι. Όσο δεν πάει. Και επειδή είμαι και σε μία ηλικία που σηκώνω πίεση εύκολα, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να πάρετε τα e-μπογαλάκια σας και να πάτε σε άλλη παραλία. Ευχαριστώ.