Θα ξαναπήγαινες Ηράκλειο;

Ο Red Duckling γύρισε από την Κρήτη και ασχολείται με το ερώτημα όσων τελικά δεν ξέρουν τι θέλουν.

Θα ξαναπήγαινες Ηράκλειο;

Ναι, μου έγινε αυτή η ερώτηση όταν επέστρεψα χθες. Αν θα ξαναπήγαινα στο Ηράκλειο ξέροντας ότι θα χάσουμε. Πρώτον στην Κρήτη απλά πας. Θα μπορούσα να το τελειώσω εκεί. Απλά πας γιατί είναι ένα ευλογημένο μέρος με ανθρώπους που θα σε κάνουν να περάσεις καλά. Όσοι με ακολουθούν στο instagram, πήραν μια γεύση από τα στόρις μου.

Επειδή όμως εδώ μιλάμε για Ολυμπιακό, ναι ξαναπάς. Γιατί δεν ταξιδεύεις για το αποτέλεσμα, αλλά για την ομάδα. Να δεις την ερυθρόλευκη να αγωνίζεται εκεί όπου λίγοι μπορούν να είναι δίπλα της. Να είσαι στην αντίπαλη κερκίδα (όπως έκανα σε ΟΑΚΑ και Γεντί Κουλέ) και ας μην μπορείς να εκδηλωθείς.

Φτάνει να βλέπεις τον έφηβο να παίζει.

Εντάξει, στο πρώτο μέρος ο έφηβος προσβλήθηκε από 11 παίκτες που δεν έκαναν τον κόπο να παλέψουν γι' αυτόν. Και αυτό είναι η αλήθεια με ενόχλησε. Τα τελευταία 22 χρόνια έχω χορτάσει αποτελέσματα από τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ όμως να τον βλέπω ούτε λεπτό άνευρο, χωρίς πάθος.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, αλλά οι αστοχίες- που θα γίνουν όταν χτίζεται μια ομάδα από την αρχή σε 2 μήνες- έκαναν την εμφάνισή τους. Μην τα ξαναλέμε. Με 4 γκολ στα τελευταία 7 ματς, υπάρχει πρόβλημα.

Αλλά τελικά τι θέλουμε; Όσο η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα ή υπήρχε το άστρο του 92' ΄ήταν όλα οκ και είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό; Και τώρα που ο ΠΑΟΚ ξεφεύγει, να διώξουμε όλους τους παίκτες, τον προπονητή, τους παράγοντες, τα καθίσματα στο γήπεδο, τα δοκάρια, το προσωπικό στο Ρέντη;

Η στήριξη σε μια νέα προσπάθεια δεν είναι αλά καρτ. Και το υπογράφω εγώ που με τα ματάκια μου έβλεπα στο πρώτο μέρος τον Πλατέλλα και τον Κουτσινιακούλη να την έχουν δει Μέσι. Εντάξει, χεστήκατε που το υπογράφω, αλλά τουλάχιστον μη με ρωτάτε αν θα πήγαινα πάλι στο Γεντί Κουλέ ξέροντας ότι θα χάσουμε.

Έχω γράψει πριν το ξεκίνημα της χρονιάς, ότι η ποδοσφαιρική λογική θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει πλεονέκτημα φέτος έναντι του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι τώρα προσπαθούν να γίνουν ομάδα. Θέλουμε λοιπόν να προσπαθήσουμε να γίνουμε ομάδα ή τώρα που είμαστε στο -6 να τους αφορίσουμε όλους και να φέρουμε καινούριους που και αυτοί όμως θα προσπαθήσουν να γίνουν ομάδα;