Ελλάς, Ευρώπη, ξεχάστηκε ο Παναθηναϊκός

Ο Red Duckling ανακάλυψε και παρουσιάζει το video της εβδομάδας το οποίο το αφιερώνει στον "πήραν τον Ολυμπιακό πριν 5-6 χρόνια και τον έφθασαν σε αυτό το κατάντημα".

Ελλάς, Ευρώπη, ξεχάστηκε ο Παναθηναϊκός

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ιστορική για τον Λιονέλ Μέσι. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου σκόραρε δύο φορές απέναντι στην Τσέλσι και έφτασε τα 100 γκολ στο Champions Leage. Και όπως θυμόμαστε, το πρώτο γκολ στην καριέρα του στη συγκεκριμένη διοργάνωση το πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σωστά;

Γράψτε λάθος.

Η ευρωπαϊκή ανυπαρξία του Παναθηναϊκού, που έχει να αγωνιστεί 8 χρόνια στο Champions League, οδηγεί στο... σβήσιμο του ονόματός του από το μυαλό των Ευρωπαίων δημοσιογράφων. Εκεί που έχει αποτυπωθεί για τα καλά το όνομα του Ολυμπιακού.

Να 'ταν όμως μόνο οι δημοσιογράφοι... Το ίδιο το Champions League ξεχνάει τον πρέσβη.

Στο ψητό: Σε συνέντευξη του Μέσι μετά τον αγώνα με την Τσέλσι, δημοσιογράφος του αναφέρει ότι είχε πετύχει το πρώτο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό. Η συνέντευξη ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Champions League στο Instagram με αγγλικούς υπότιτλους: "Against Olympiacos".

Πάνω από 550.000 άνθρωποι βλέπουν στο video την λάθος πληροφορία που έδωσε ο δημοσιογράφος και την επικύρωσε η ίδια η διοργάνωση!

Ναι, θα μου πείτε σιγά το λάθος. Και όμως, από κάτι τέτοιες μικρές λεπτομέρειες επιβεβαιώνεται το πόσο καλό έκανε στο πρεστίζ του Ολυμπιακού η πορεία του στο Champions League τα περασμένα χρόνια και που οδηγεί τον Παναθηναϊκό η ευρωπαϊκή του ανυπαρξία.

Against Olympiacos λοιπόν:

ΥΓ: Και επειδή πρωτίστως με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός, επαναλαμβάνω: "Tο πόσο καλό έκανε στο πρεστίζ του Ολυμπιακού η πορεία του στο Champions League..."