Kάντε μας την χάρη

O Red Duckling συνεχίζει να ζητά το VAR χθες, χωρίς να παραβλέπει και την εικόνα του Ολυμπιακού

Kάντε μας την χάρη

Ακόμα να έρθει το VAR να δείξει τα χέρια και τις τραβηγμένες φανέλες μέσα στην περιοχή πολύ πριν το γκολ του Πανιωνίου; Ακόμα να έρθει για να αποβάλει τον παίκτη του Πανιωνίου που πήγε να κόψει το καλάμι του Καμαρά;

Ελάτε αγαπημένοι μου εξυγιαντές, κάντε μας την χάρη. Όταν ο Ολυμπιακός τερματίζει τρίτος, έχουμε καθαρό πρωτάθλημα και ξαφνικά μια Δευτέρα που βρέθηκε μόνος του στην κορυφή, έγινε στημένο;

Ανθρώπινο λάθος δεν ήταν στην Τούμπα την πρώτη αγωνιστική; Ανθρώπινο στην Τρίπολη την επόμενη; Ανθρώπινο λάθος πέρσι στο Περιστέρι με τη Λαμία; Ανθρώπινο λάθος το οφσάιντ στον ειρηνικό τελικό του Βόλου; Μας τελείωσαν τα ανθρώπινα μόλις η απόχρωση έγινε ερυθρόλευκη; Ρε, κάντε ματς την χάρη.

Στα δικά μας, ήμαρτον κάπου. Μην μου στέλνετε μηνύματα να μην χαρώ μία νίκη στο 92' επειδή η ομάδα ήταν μετά το 20' κακή και προβλέψιμη. Πάτε καλά; Να μην πανηγυρίσω νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις επειδή δεν ήμουν καλός;

Το ότι θα πανηγυρίσω και θα χαρώ το 4/4 και την κορυφή, δεν σημαίνει ότι δεν έχω δει την μεσοεπιθετική εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο προβληματισμός παραμένει για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Μπουχαλάκης και Καμαρά είναι ένα δίδυμο που είναι πλέον προβλέψιμο στη δημιουργία και αντιμετωπίσιμο. Τελειώνει ο Σεπτέμβρης και πρέπει να μπει στην εξίσωση και ο Γκιγιέρμε και ακόμα περισσότερο ο Νάτχο (με τον Τουρέ να παίρνει θέση και αυτός σύντομα).

Κατανοώ απόλυτα τον Μαρτίνς ότι ήρθε σε κάτι που δεν ήταν ομάδα και εμπιστεύτηκε ένα κορμό για ξεκινήσει το χτίσιμο, ωστόσο μπαίνουμε στον Οκτώβριο και είναι απαραίτητο το φρεσκάρισμα.

Όπως είναι απαραίτητο να εμφανιστεί και ο Ναουέλ καθώς ο Φέτφα δεν μπορεί να κάνει την διαφορά αυτή τη στιγμή στα άκρα σε 4-2-3-1, ούτε έχει το εύκολο γκολ όπως πχ ο Λάζαρος.

Γενικώς, ο Ολυμπιακός έχει ρόστερ που επιτρέπει στον Πορτογάλο να εμφανίσει και άλλα πραγματάκια γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί η ρέντα του 92'. Επαναλαμβάνω, απόλυτα κατανοητό το δύσκολο έργο του και η ανάγκη να πορευτεί στην αρχή με ένα κορμό και έχει την στήριξή μου.

Έχει δικαιωθεί με το 4/4, την πρόκριση στους ομίλους αλλά και με το γεγονός ότι δεν διαλύθηκε στο Καραϊσκάκη από ένα ποιοτικότερο αντίπαλο στην πρεμιέρα όπως άλλες ομάδες του Ολυμπιακού (βλέπε με Λιόν, Βαλένθια, Ρόζενμποργκ, Παρί, Σπόρτινγκ).

Πάμε όμως τώρα σε εβδομάδα «φωτιά» και το ΠΑΟΚ-Μίλαν-ΑΕΚ δεν βγαίνει με 12-13 παίκτες. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν βρεθούμε από κάτω θα έχουμε πάλι.... καθαρό πρωτάθλημα. Για την ώρα, αυτοί που έχουν τις Eνώσεις και τον δικό τους Γραμμένο είναι και πάλι στα κάγκελα.

Μην τους κάνεις Θρύλε την χάρη να κατέβουν από εκεί!

ΥΓ: Πάμε στους Καραϊσκάκη και αυτή την Πέμπτη...