Το σχόλιο που.... κλείδωσε το ευρωπαϊκό!

Ο Red Duckling "αποκαλύπτει" γιατί δεν γινόταν να μην σηκώσει η ανδρική ομάδα του πόλο το ευρωπαϊκό στην Ιταλία.

 

 

 

Το σχόλιο που.... κλείδωσε το ευρωπαϊκό!

Εκτός έδρας κόντρα στο μεγαθήριο. Και; Ο Ολυμπιακός πήγε αποφασισμένος στη Γένοβα να κατακτήσει το ευρωπαϊκό. Το έδειξε στα δύο πρώτα ματς, το απέδειξε με τον πλέον πειστικό τρόπο στον τελικό απέναντι στην Προ Ρέκο. Τα Σαββατιάτικα συναισθήματα που μου προκάλεσε αυτή η ομάδα, απλά δεν περιγράφονται. Στα highlights των instagram stories του Red Duckling, προσπάθησα με εικόνες να τα αποτυπώσω. Να πω το δικό μου ευχαριστώ στους μάγκες.

Να πω και μία... συγγνώμη που βιάστηκα να φτιάξω αυτή την εικόνα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος χάντμπολ. Οι τίτλοι αφορούν το βόλεϊ, το πόλο και το χάντμπολ και πραγματικά είναι απίστευτη.

Αλλά κάτι με χαλούσε στην εικόνα. Κάτι χαλούσε και εσάς στα σχόλια. Ναι, αυτό το κόκκινο "13". Σε μια χρονιά-ορόσημο για τον Ερασιτέχνη υπό την καθοδήγηση της "7", να σταματήσουμε στους 13 τίτλους; Άλλοι μου έγραφαν να το κάνω 12+1, άλλο 14-1, και ένας συνέστησε ψυχραιμία:

Πέρα από την πλάκα, το ευρωπαϊκό δεν ήρθε για να φτάσουν οι τίτλοι τον αριθμό 14. Τίποτα δεν έχει έρθει τυχαία στον Ερασιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχουν άνθρωποι που τον ανέλαβαν μέσα στα μνημόνια και την ελληνική οικονομική μιζέρια και τον ανέστησαν. Με πλάνο, με όραμα, με κόπο.

Είναι ο κύριος δεξιά. Μιχάλης Κουντούρης λέγεται και μαζί με την Θύρα 7 μας έχουν κάνει να φουσκώνουμε από περηφάνια κάθε τρεις και λίγο. Είναι και ο κύριος αριστερά. Θοδωρής Βλάχος λέγεται και στο πρόσωπό του στη φωτογραφία μπορείς να δεις όλους του προπονητές και τους αθλητές που δίνουν και την ψυχή τους για τον σύλλογο όλο αυτά τα χρόνια.

Είναι και ένας κύριος που δεν φαίνεται. Βαγγέλης Μαρινάκης λέγεται. "Σταυρώνεται" με τόσο ευκολία στα social media για ένα χαμένο πρωτάθλημα στην μπάλα μετά από 7 σερί, από τους ίδιους που καμαρώνουν για τον Ερασιτέχνη, αγνοώντας την πολύτιμη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα αθλήματα. Είναι ΕΚΕΙ και ας μην φαίνεται στις φωτογραφίες των αμέτρητων κυπέλλων που σηκώνονται.

Στη φωτογραφία είστε και όλοι εσείς που κάθε χρόνο δίνετε 10 ευρώ για την Κάρτα Φιλάθλου. Ένα ασήμαντο ποσό για ένα ολόκληρο έτος, ένα τόσο σημαντικό ποσό για τον Ερασιτέχνη. Μακάρι να γίνετε περισσότεροι...