Μαραντόνα: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Ριβάλντο με Ολυμπιακό και «Γ. Καραϊσκάκης» (pic - vid)

Φωτογραφία από τη χρονιά που ήρθε στην Ελλάδα και στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάρτησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα με αφορμή τα γενέθλια του Ριβάλντο.

Μαραντόνα: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Ριβάλντο με Ολυμπιακό και «Γ. Καραϊσκάκης» (pic - vid)

Ήταν το 2006 όταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήρθε ως προσκεκλημένος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Ελλάδα και στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να γιορτάσει μαζί με τους «ερυθρόλευκους» την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Αργεντινός πάτησε το πόδι του στο γήπεδο του Φαλήρου φορώντας τη φανέλα των Πειραιωτών, οι οποίοι γέμισαν τις κερκίδες για χάρη του.

Ο για πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών διατηρεί άψογες σχέσεις με τον Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος είχε χθες γενέθλια και ο Μαραντόνα ανάρτησε φωτογραφία μαζί του από την ημέρα της φιέστας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα ο «Ντιεγκίτο« έγραψε: «Χαρά μου που σε γνώρισα προσωπικά και τιμή μου το ότι έπαιξα δίπλα σου. Το να σε βλέπω να προπονείσαι με την οικογένειά σου, είναι φανταστικό! Συγχαρητήρια αγαπητέ Ρίμπο».

Από την πλευρά του ο «Ρίμπο» απάντησε: «Φίλε μου Μαραντόνα, σε ευχαριστώ για την οικειότητα που είχες πάντα προς εμένα, είσαι κορυφαίος. Είσαι ένα… θηρίο! Ένας παίκτης που πάντα θαύμαζα. Περήφανος που σε έχω ως φίλο».