Αρχίζει o 4oς κύκλος του... θρυλικού «La Casa de Papel» - Το κορέο με τη Μίλαν (vids)

Με αγωνία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό του «Casa De Papel», την προβολή του τέταρτου κύκλου της... θρυλικής σειράς από την διαδικτυακή πλατφόρμα Netflix. Θυμηθείτε πώς η ομάδα του "Καθηγητή" έκανε την... εμφάνισή της στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αρχίζει o 4oς κύκλος του... θρυλικού «La Casa de Papel» - Το κορέο με τη Μίλαν (vids)

Η προβολή του 4ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς "Casa De Papel" αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή (3/4) και ήδη πολλοί τηλεθεατές φρεσκάρουν τη μνήμη τους με τα προηγούμενα επεισόδια.

Η συνέχεια κρύβει πολλές εκπλήξεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και η επανεμφάνιση του «Μπερλίν»!

Στο ξεκίνημα του τέταρτου κύκλου, οι ανυπότακτοι ληστές προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή τη Ναϊρόμπι, μετά τη σφαίρα που δέχθηκε από την ισπανική Αστυνομία, ενώ ο Καθηγητής προσπαθεί να σώσει την Ρακέλ, που έχει συλληφθεί.

Παράλληλα, ο «Γανδίας» ο φρουρός του διευθυντή της Τράπεζας της Ισπανίας καταφέρνει να απελευθερωθεί. Στο τρέιλερ φαίνεται η Σιέρα να απευθύνεται στον Καθηγητή λέγοντας ότι η κατάσταση ελέγχεται πλήρως από την Αστυνομία, όμως ο Καθηγητής χακάρει το βίντεο και στέλνει το δικό του μήνυμα καλώντας τους θεατές να μην πιστέψουν όσα λέει η επιθεωρήτρια.

Η "Τόκιο" από την πλευρά της αναλαμβάνει όπως πάντα δράση με το γνωστό της δυναμικό τρόπο...

Στις 13 Δεκεμβρίου του 2018 οι πρωταγωνιστές του "Casa De Papel" είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο "Γ. Καραϊσκάκης", σε ένα μοναδικό κορεό που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού πριν από το ιστορικό παιχνίδι με τη Μίλαν, για τους ομίλους του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει 3-1 και είχαν προκριθεί στη φάση των "32" της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη διάσημη ιταλική ομάδα. Θυμηθείτε το...