Ο Σπανούλης «μένει σπίτι» και λέει «πρέπει να αντέξουμε» - Το «ντου» της συμμορίας (vid)

Δείτε στο βίντεο τα παιδιά του Βασίλη Σπανούλη να κάνουν… ντου στο τηλεοπτικό πλάνο του MEGA την ώρα που ο ίδιος λέει για το «μένουμε σπίτι»: «Πρέπει όλοι να θυσιαστούμε».

Ο Σπανούλης «μένει σπίτι» και λέει «πρέπει να αντέξουμε» - Το «ντου» της συμμορίας (vid)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, «μένει σπίτι» με την οικογένεια του, ακολουθώντας τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό και τονίζει πως: «δεν βγαίνω καθόλου έξω – ό,τι χρειαστεί το κάνω από εδώ». Η χαριτωμένη στιγμή με το «ντου» από τα παιδιά του.

Ο Βασίλης Σπανούλης τηρεί ευλαβικά το «Μένουμε Σπίτι» και περιγράφει την καθημερινότητά του στην εκπομπή “LIVE NEWS” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

«Περνάμε πολύ όμορφα τον χρόνο μας. Τα παιδιά παίζουν, διαβάζουν, βλέπουμε ταινίες μαζί. Η ώρα περνάει χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 2 Απριλίου

Έρχονται στιγμές έντασης, αλλά προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι, ήρεμοι», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Δεν έχω βγει καθόλου έξω, είχα και τον τραυματισμό πριν την καραντίνα. Για τα ψώνια παίρνουμε τηλέφωνο και μας τα φέρνουν. Τηρούμαι ευλαβικά όσα μας λέει η κυβέρνηση.

Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Υπάρχει κόσμος που μένει σε μικρότερους χώρους. Καταλαβαίνω την ανάγκη των Ελλήνων.

Είναι όμως πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει όλοι να θυσιαστούμε και να αντέξουμε.», συμπλήρωσε ο Βασίλης Σπανούλης, με κάποια από τα παιδιά του να κάνουν… ντου στο τηλεοπτικό πλάνο και να μας χαρίζουν μια πολύ χαριτωμένη στιγμή.