«Τέλος» στον περιοριστικό όρο του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το Β΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έβαλε τέλος στον περιοριστικό όρο του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον ανάγκαζε να δίνει το «παρών» σε ένα αστυνομικό τμήμα τις πρώτες πέντε ημέρες κάθε μήνα.

«Τέλος» στον περιοριστικό όρο του Βαγγέλη Μαρινάκη

Την άρση του περιοριστικού όρου που δέσμευε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, έκανε δεκτή το Β' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας της έδρας, Χάρης Λακαφώσης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «… ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει διαχρονικά ότι έχει τηρήσει το σύνολο των εμφανίσεών του στο αστυνομικό τμήμα και έχει δείξει συνέπεια. Συνεπώς κρίνω ότι δεν συντρέχει λόγος διατήρησης του και προτείνω την κατάργησή του».

Ενώ ο δικηγόρος του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος, τόνισε: «Ο κ. Μαρινάκης έχει και μια άλλη εκκρεμότητα, η οποία τον συνθλίβει ψυχικά και ακόμη και σε εκείνη την υπόθεση το αίτημά μου για τους περιοριστικούς όρους έχει γίνει δεκτή. Είναι στο Λονδίνο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να μείνει ως τις 15/3. Δεν χρειάζεται αυτός ο περιοριστικός όρος. Η βάση του είναι εδώ, το γραφείο του είναι στον Πειραιά, είναι δημοτικός σύμβουλος, έχει τέσσερα παιδιά».