Αλήθεια, Τάσο Κάκο, ποιο χέρι γίνεται με πρόθεση μέσα στην περιοχή; (vid)

Λένε ότι η στατιστική είναι ένας ωραίος/κομψός τρόπος να πεις ψέματα στο ποδόσφαιρο. Εμείς, θα προσθέταμε και την διαιτησία ως δεύτερο... Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο σχολιασμός του Τάσου Κάκου στον χέρι του Αουγκούστο στη Λάρισα.

Αλήθεια, Τάσο Κάκο, ποιο χέρι γίνεται με πρόθεση μέσα στην περιοχή; (vid)

Ο τηλεκριτικός διαιτησίας στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, OPEN TV και την αθλητική εκπομπή Total Football, κλήθηκε να σχολιάσει το καταφανέστατο χέρι του Αουγκούστο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Γράφουμε καταφανέστατο χέρι, όχι πέναλτι. Το αν είναι πέναλτι ή όχι, υπάρχουν πρώην διαιτητές που πληρώνονται ή εργάζονται αμμισθί για να βοηθήσουν κι εμάς. Ως φαίνεται όμως, ούτε εκείνοι μπορούν να αποφασίσουν τι ισχύει.

Αυτό το "υπάρχει μια σύγκρουση κριτηρίων", που είπε ο Τάσος Κάκος για το χέρι του Αουγκούστο, προετοίμασε το έδαφος για το τελικό πόρισμα...

Και εν συνεχεία έπεσε στην παγίδα, που όλοι οι διαιτητές πέφτουν, έστω κι αν έχει αλλάξει ο κανονισμός τον τελευταίο χρόνο: Η ΠΡΟΘΕΣΗ. "Αν κρίνει ο διαιτητής ότι υπάρχει πρόθεση, τότε θα πρέπει να καταλογίσει την παράβαση...".

Αλήθεια, Τάσο Κάκο ποιος ποδοσφαιριστής κάνει χέρι μέσα στην περιοχή με πρόθεση;

Αυτό είναι ένα ερώτημα, που πρέπει πρώτα να απαντηθεί από τους εν ενεργεία διαιτητές, μετά από τους κανονισμούς και τέλος από τους τηλεκριτικούς διαιτητές. Γιατί μέχρι χθες ξέραμε για αφύσικη θέση του χεριού ως πρώτο κριτήριο για τον καταλογισμό ενός πέναλτι. Τι όχι;

Ακούστε πώς σχολίασε ο Τάσος Κάκος τα πέναλτι που δεν δόθηκαν υπέρ της ΑΕΛ στο χέρι του Αουγκούστο και υπέρ του Άρη σε μαρκάρισμα του Κλωναρίδη στον Φετφατζίδη: