Ιάλυσος - Ολυμπιακός Βόλου: Έπεσε το δοκάρι στη διάρκεια αγώνα! (pics)

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που έγινε στην αναμέτρηση του Ιάλυσου με τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς το οριζόντιο δοκάρι της μίας εστίας έφυγε από τη θέση του.

Ιάλυσος - Ολυμπιακός Βόλου: Έπεσε το δοκάρι στη διάρκεια αγώνα! (pics)

Δεν πλήττεις ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο είναι ανεξάντλητο σε... πρωτότυπα, σχεδόν γραφικά, περιστατικά! Το αντιλήφθηκαν όσοι παρακολούθησαν δια ζώσης το παιχνίδι του Ιάλυσου Ρόδου με τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα της Football League (άλλοτε Γ' Εθνική). Στο 80' της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν 4-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, άνευ λόγου και αιτίας την ώρα που το ματς παιζόταν κανονικά, το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού Βόλου έφυγε από τη θέση του!

Ναι, καλά διαβάσατε: το δοκάρι λύγισε με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για περίπου πέντε λεπτά μέχρι να... ξανακολλήσει. Οι φίλαθλοι στις εξέδρες γελούσαν βλέποντας το κωμικοτραγικό περιστατικό, όπως και τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων για να επαναφέρουν το δοκάρι στη θέση του. Μια μεταλλική καρέκλα επιστρατεύτηκε για να πατήσει πάνω ο φροντιστής του γηπέδου προκειμένου να ενώσει, έστω και προσωρινά, το οριζόντιο με το κάθετο δοκάρι για να παιχτούν τα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης..

Πηγή: news12.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας