Χατζηνικολάου για Αλαφούζο: «Πω πω Γιάννη! Θέλει γκατς, θέλει γόνατα για να παραδεχτείς...»

Ειρωνικός Νίκος Χατζηνικολάου για Γιάννη Αλαφούζο: «Τι χαρά μας έδωσες σε όλους εμάς, τους Ολυμπιακούς»

Χατζηνικολάου για Αλαφούζο: «Πω πω Γιάννη! Θέλει γκατς, θέλει γόνατα για να παραδεχτείς...»

Ο Γιάννης Αλαφούζος με την κατάθεσή του στη δίκη για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, προκάλεσε τις αρνητικές αντιδράσεις των Παναθηναϊκών οπαδών –ή έστω μιας μεγάλης μερίδας– και τις ειρωνείες αντιπάλων. Ιδιαίτερα ένας από αυτούς, που είναι αντίπαλός του όχι μόνο στα συλλογικά θέματα, αλλά μέσα από διαμάχη χρόνων με ανταλλαγή χαρακτηρισμών, απειλών και δικαστικών εγγράφων, τον ειρωνεύτηκε με ιδιαίτερα έντονα τρόπο. Ο Νίκος Χατζηνικολάου πήγε, όπως φαίνεται έτοιμος στην πρωινή εκπομπή του στην Real, για να του επιτεθεί με ειρωνείες. Την ώρα που διάβαζε τα πρωτοσέλιδα της ημέρας, έφτιαξε μόνος την ευκαιρία για την επίθεση. Μόλις έφτασε η ώρα της Καθημερινής, δήθεν θυμήθηκε εξ αυτής τον εκδότη της και όρμησε!

«Πω πω Γιάννη! Πώ πω Γιάννη Αλαφούζο! Μπράβο! Τι χαρά μας έδωσες σε όλους εμάς, τους Ολυμπιακούς. Δεν θυμάται τίποτα! Απ' ό,τι είχε καταγγείλει στο παρελθόν δεν θυμάται τίποτα, είπε. Μπράβο! Θέλει γκατς, θέλει γόνατα για να παραδεχτείς ότι η καταγγελία που έκανες ήταν στον αέρα, ήταν χωρίς στοιχεία και ότι αδίκως κατηγορούσες τον Ολυμπιακό. Θερμά συγχαρητήρια, και το εννοώ δεν τρολάρω. Μας έδωσες χαρά και έδειξες αυτογνωσία», ανέφερε σε πρώτη φάση, γιατί αργότερα υπήρξε και δεύτερη.

Με Δελατόλλα

Αργότερα, στη δεύτερη ώρα της εκπομπής, που συμπαρουσιάζει με τον (Παναθηναϊκών αισθημάτων) Αντώνη Δελατόλλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου επανήλθε επαναλαμβάνοντας περίπου τα ίδια:

«Ευχαρίστησα τον πρόεδρό σου το πρωί και τον συνεχάρην, γιατί παραδέχτηκε επιτέλους χθες στο δικαστήριο ότι όλες αυτές οι καταγγελίες που έκανε τα προηγούμενα χρόνια ήταν αέρας κοπανιστός. "Δεν θυμάμαι τίποτα" είπε».

Ο Δελατόλλας, που παραδέχτηκε ότι τον «έπιασε αδιάβαστο» γιατί δεν ήταν ενημερωμένος καλά, προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Αλαφούζο. «Άκουσα ότι κάτι είπε…» ανάφερε για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αλλά ο Χατζηνικολάου πήρε πάσα για να συνεχίσει:

«Είπε κάτι γενικότητες, αλλά όταν τον ρώτησαν, είπε δεν θυμάμαι τίποτα. Μπράβο του που το παραδέχτηκε ότι ήταν αέρας κοπανιστός όσα έλεγε τα προηγούμενα χρόνια. Έδειξε θάρρος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού σήμερα είναι χαρούμενος».

-Κάπου διάβασα σήμερα ότι είπε ότι ο Ολυμπιακός έπαιρνε "έτσι" τα πρωταθλήματα, επέμεινε για αντίλογο (όχι πολύ σθεναρά, είναι αλήθεια…) ο συμπαρουσιαστής του.

«Πού τα είπε αυτά; Αυτά να τα λέει στο καφενείο. Στα δικαστήρια, όταν πηγαίνει κανείς προσκομίζει στοιχεία, αποδείξεις – λέει πράγματα. Λοιπόν, παραδέχτηκε πως όσα έλεγε τα προηγούμενα χρόνια σε βάρος του Ολυμπιακού ήταν αέρας κοπανιστός. Και τον συγχαίρω ειλικρινά, δείχνει θάρρος».

–Νομίζω ότι είσαι λίγο αυστηρός, ξαναπροσπάθησε ο Δελατόλλας, χωρίς να το καταφέρει.

«Γιατί, που τον συγχαίρω;» απάντησε ο συνομιλητής του.

Πηγή: harddog