Η ομάδα διαιτητών που κερδίζει τις ομάδες, οι γλύκες Κάκου - Γκαρσία και μια αναμενόμενη αναβολή...

Ο θαυμαστός κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου και μπάσκετ από μια διαφορετική ματιά!

Η ομάδα διαιτητών που κερδίζει τις ομάδες, οι γλύκες Κάκου - Γκαρσία και μια αναμενόμενη αναβολή...

- Είπε κάποτε ο Σάββας στους άλλους «κάντε ομάδα να κερδίζετε και τους διαιτητές» και έκαναν ομάδα διαιτητών να κερδίζουν τις ομάδες... Το μπερδέψατε το πράγμα παιδιά!

- Αν η φάση του πέναλτι του ΠΑΟΚ είχε γίνει σε άλλο γήπεδο, θα είχαν δει το επιθετικό φάουλ του Σβιντέρσκι; Μην το σκέφτεστε πολύ! Και να μην είχε συμβεί αυτό, θα είχαν γυρίσει άλλες τρεις φάσεις πίσω και θα έδιναν κανένα ανάποδο πλάγιο για να το σώσουν.

- Η ΑΕΚ όμως δεν έχασε το ντέρμπι για αυτό τον λόγο μόνο. Θα μπορούσε να είχε παίξει μπάλα από το πρώτο λεπτό και να μην περίμεναν οι παίκτες να δεχθούν γκολ προκειμένου να ξεκινήσουν να ασκούν πίεση στον ΠΑΟΚ.

- Όπως και να έχει η χθεσινή ήττα την βγάζει οριστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Και να φανταστεί κανείς ότι μέχρι πέρυσι οι δύο δικέφαλοι το είχαν... δέσει ότι τα πρωταθλήματα θα κρίνονταν μεταξύ τους. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Μαρτίνς!

- Στην ΑΕΚ πάντως θα πρέπει να μάθουν τους κανονισμούς και στους ποδοσφαιριστές τους. Πως θα πάρουν πέναλτι αν δε διαμαρτυρηθούν; Σωστά κύριε Τάσε;

- Ο άνθρωπος που το είπε αυτό πάντως έχει άριστη γνώση των κανονισμών. Θα τον λέγαμε σπάνιο διαιτητή αφού πρέπει να είναι ο μοναδικός στον κόσμο που έδειξε «παίζετε» σε αυτό το μαρκάρισμα:

Πάντως να ξέρετε ότι για όλα υπάρχει μια εξήγηση:

- Πάμε τώρα στη Λαμία. Το καλοκαίρι ο επικρατέστερος για τη θέση του επιθετικού στον Ολυμπιακό ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Δεν ήρθε επειδή δεν ήθελε η γυναίκα του κι επειδή τον έπιασε το συναίσθημα ως πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού. Και τώρα όλοι οι Ολυμπιακοί ακούνε Ελ Αραμπί και κάνουν τον σταυρό τους που ήρθε αυτή η σεντερφοράρα στο λιμάνι.

- Το έχει το γκολάκι ο Ελ Αραμπί. Είχαμε χρόνια να δούμε τέτοιο ποδοσφαιριστή στο λιμάνι του Πειραιά. Να είναι δηλαδή στην περιοχή, να παίρνει την μπάλα και να την καρφώνει με τη μια στα αντίπαλα δίχτυα. Μεγάλη χαρά για τον Μαρτίνς.

- Ας περάσουμε όμως στο μπάσκετ. Μας έχουν ζαλίσει φέτος ότι λείπει ο Ολυμπιακός από την Basket League και το πρωτάθλημα είναι πιο ποιοτικό. Η ομάδα του Πειραιά τόσο καιρό ήταν πρόβλημα βλέπετε. Πρώτον γιατί ήταν η μοναδική που μπορούσε να ανταγωνιστεί στα ίσα τον Παναθηναϊκό και δεύτερον επειδή όσο παίζουν αυτοί οι δύο σύλλογοι αυτόματα οι υπόλοιποι δεν θα δουν τελικούς ποτέ στη ζωή τους.

- Ο συνασπισμός του ΕΣΑΚΕ χαίρεται που ο ΠΑΟ κάνει και ήττες. Νομίζουν ότι μας δουλεύουν. Μέχρι και τον Σχινά έβαλαν να σφυρίξει φέτος Παναθηναϊκό. Βλέπετε λοιπόν ότι αν θέλει η ΕΟΚ να τους γλυκάνει όλους για να κάνει τη δουλειά της, βρίσκει τρόπους...

- Η 8η αναβολή στη δίκη Γιαννακόπουλου για τα όσα είχε πει για τον Σπανούλη και τη γυναίκα του δεν είναι νέο. Το νέο θα ήταν να διεξαγόταν η δίκη. Αλλά η δικηγόρος που ήταν μαζί του δεν μπορούσε να τον υπερασπιστεί και ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση είχε άλλη δίκη. Μπερδευτήκατε λίγο ε; Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν τον Απρίλη για την ένατη αναβολή...

- Ο Μπαρτζώκας γύρισε στο λιμάνι «καβάλα στ' άλογο»! Ελπίζουμε πάντως να μην το παρκάρει στο... ΣΕΦ και τα όσα τραγικά είχε ζήσει ο κόουτς παλιότερα να έχουν γίνει μάθημα σε όλους. Με αυτόν ο Ολυμπιακός θα φτάσει ξανά εκεί που αξίζει.

- Να βγουν και να μιλήσουν οι Αγγελόπουλοι: