Δεν έβρεχε - τους έφτυναν, κάποιος ζήλεψε τον Σέμο, το «σιγουράκι» και ένα σερί 45-0

Όλα όσα συνέβησαν στα γήπεδα της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο. 

Δεν έβρεχε - τους έφτυναν, κάποιος ζήλεψε τον Σέμο, το «σιγουράκι» και ένα σερί 45-0

- Φοβερή ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Τόσο πολύ το γούσταραν το ματσάκι που έφτυναν τους αντιπάλους για να μην τους ματιάσουν.

- Ο αγώνας διεκόπη στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μάλλον ευθύνεται η αστυνομία αφού τα δακρυγόνα της έκαναν αποπνικτική την κατάσταση. Είπαν οι άνθρωποι να κάνουν εξάσκηση έξω από το κλειστό μιας και ήταν μαζεμένοι εκεί.

- Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε από το φύλλο αγώνα που μετά τα όσα είδαμε στην τηλεόραση, μάλλον «καίει» τους διαιτητές...

- Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν κάποιος θα εξετάσει το θέμα στη σωστή του βάση.

- Την ίδια ώρα στην Τρίπολη ξύπνησαν μνήμες ενός τραυματισμού που είχε σημαδέψει δύο καριέρες. Του πρώην αμυντικού του Ηρακλή, Λάζαρου Σέμου και του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι.

- Τότε, το «δολοφονικό» τάκλιν του Σέμου είχε στείλει στο χειρουργείο τον Τζιοβάνι ο οποίος είχε συγχωρέσει τον συνάδελφό του μέσα από το νοσοκομείο.

- Δεν ξέρουμε αν το έχει δει αυτό το μαρκάρισμα ο Πασαλίδης του Αστέρα Τρίπολης, όμως ήταν ανάλογο του χθεσινού στον Γκιγιέρμε. Στην ποδοσφαιρική διάλεκτο τα ονομάζουν «εγκληματικές ενέργειες».

- Οι «κακές οι γλώσσες» στα social media λένε ότι έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο επειδή το καλοκαίρι τον ήθελαν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

- Οι σωστές όμως λένε ότι ο παίκτης ήταν πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ίσως ταράχτηκε επειδή τελικά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε και από τότε μια «σκληράδα» παραπάνω την έχει στο παιχνίδι του.

- Ευτυχώς για τον Γκιγιέρμε σε ένα μήνα θα είναι ξανά στο γήπεδο.

- «Μπλόκο» στο Περιστέρι. Το έλεγαν κάποιοι άλλωστε ότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο. Στο τέλος θα το πιστέψουμε!

- Εμφύλιος στην ΑΕΛ. Οι οπαδοί βρίζουν τον πρόεδρο και ο πρόεδρος τους οπαδούς. Κι εκεί που το «αλογάκι» κάλπαζε, το πέρασε και ο Παναθηναϊκός...

- Οι ανατροπές του Βόλου εξελίσσονται σε «σιγουράκι». Άμα έχεις κάνει εισηγητής...

- Και στη Θεσσαλονίκη πάντως, μια ευχάριστη ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε από τους οπαδούς. Το μόνο που είχαν να κάνουν για να σώσουν οι γηπεδούχοι την παρτίδα ήταν να εκκενώσουν το γήπεδο. Και τελικά αποφάσισαν να διακοπεί το ματς. Άξιοι.

- Κάποιοι είχαν «νταλκά» τα 44 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Άντε τώρα να συνηθίζουν και το 45-0...