Ο Γιώργος Σαββίδης ξαναχτυπά με τη βοήθεια του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε μέσω instagram τις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και δυναμιτίζει το κλίμα πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. 

Ο Γιώργος Σαββίδης  ξαναχτυπά με τη βοήθεια του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη αλλά και στον Κώστα Καραπαπά.

Αυγενάκης: «Δεν είμαι Κοντονής, ούτε Βασιλειάδης»

Οι δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού έφεραν τις αντιδράσεις του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη αλλά και του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο intagram έστειλε το δικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ο χορηγός πληρώνει, ο υπάλληλος χαϊδεύει τα αυτιά τους».

Από την πλευρά του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:

«Με την σημερινή παρουσία σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κος Αυγενάκης, έπεισε και τους πλέον καλοπροαίρετους ότι επέλεξε προσωπική ατζέντα, προσχωρώντας στο... στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Θέλουμε να ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η στάση αυτή είναι καθαρά προσωπική και δεν εκπροσωπεί την συνολική κυβερνητική πολιτική του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά από μία σειρά αδιανόητων χειρισμών, με κορυφαία, την συνάντηση με αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, προπαραμονή του ποδοσφαιρικού αγώνα, ήρθε ραδιο-φονικά να εξισώσει, τον εκ των μεγαλυτέρων επενδυτών αυτή την στιγμή της χώρας, κο Σαββίδη, με τον υπάλληλο του Ολυμπιακού, κο Καραπαπά.

Η μοναδική καλή υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει αυτή την στιγμή στον χιλιόπαθο ελληνικό αθλητισμό, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, είναι να παραιτηθεί από μόνος του».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας