Βαλμπουενά: «Είχα κλάψει από τα καψόνια» (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του στη Μαρσέιγ και για όλα όσα είχε βιώσει στο σύλλογο της Μασσαλίας.

Βαλμπουενά: «Είχα κλάψει από τα καψόνια» (vid)

Συνέντευξη στο RMC και συγκεκριμένα στην εκπομπή Comme Jamais παραχώρησε ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος σταρ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας του στη Μαρσέιγ και στα καψόνια που του έγιναν.

«Όταν πήγα στην ομάδα της Μαρσέιγ ήθελα και εγώ να μπω δυνατά σε αυτήν την πρόκληση. Να... τεστάρω & να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να δείξω το τι μπορώ να κάνω. Δεν είμαι κόντρα στα καψόνια, αλλά όταν - πως να το πω - γίνεται τόσο συνηθισμένο & όταν γίνεται υπερβολικά στον ίδιο άνθρωπο, με ενοχλεί. Μου το έκαναν γιατί ήμουν νέος», είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Συνεχίζοντας ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Ήξερα και ήξεραν ότι δεν μπορώ να πω τίποτα. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να αμυνθώ. Εάν ήμουν 1.85 στο ύψος, θα πήγαινα εκεί μια - δυο φορές και θα τελείωνε. Καταλαβαίνετε τι θέλω να σας πω. Δεν ήθελα να κάνω ιστορία ή φασαρία και δεν έλεγα τίποτα. Ήμουν δυστυχισμένος. Υπήρχαν φορές που γυρνούσα στο δωμάτιό μου και έκλαιγα. Είχα κλάψει για αυτά. Συχνά. Όμως δεν έλεγα τίποτα. Αντίθετα, από μέσα μου έλεγα: 'ΟΚ μου τα κάνετε αυτά, αλλά δεν τρέχει τίποτα'».