Τσακώθηκαν στον αέρα Βελόπουλος και Στάη (vid)

Έντονη λογομαχία είχαν ο Κυριάκος Βελόπουλος και η Έλλη Στάη στην τηλεοπτική εκπομπή του Open TV, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να αποχωρεί στη συνέχεια. 

Τσακώθηκαν στον αέρα Βελόπουλος και Στάη (vid)

Αρνητική κατάληξη είχε η παρουσία του Κυριάκου Βελόπουλου στην τηλεοπτική εκπομπή της Έλλης Στάη.

Συγκεκριμένα τόσο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης όσο και η δημοσιογράφος είχαν διάλογο σε έντονο ύφος ο οποίος ανάγκασε τον κ. Βελόπουλο να αποχωρήσει από τη συνέχεια της εκπομπής.

Αναλυτικά ο διάλογος που είχαν:

«Καλημέρα σας. Είναι μία παρά τέταρτο εσχάτως. Περίμενα πολύ ώρα, φαντάζομαι η Ελληνική Λύση θα έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της». «Και εμείς δουλεύουμε τέτοιες ώρες για σκεφτείτε και εμάς», του απάντησε η Έλλη Στάη.


Από την πρώτη κιόλας ερώτηση ο κ. Βελόπουλος έδειξε την δυσαρέσκειά του καθώς η κ. Στάη τον ρώτησε για τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη που υποστήριξε πως η Ελληνική Λύση βρίσκεται στο ίδιο πολιτικό τόξο με τη Χρυσή Αυγή.

«Αυτό είναι δική σας ερμηνεία ή του Κυριάκου Μητσοτάκη; Εγώ δεν το άκουσα έτσι. Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει. Έχω να πω στον Κυριάκο Μητσοτάκη το εξής: άλλο οι ναζιστές άλλο οι πατριώτες. Οι ναζιστές πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα έτσι ή αλλιώς και αν εγώ είμαι ο ηθικός ή φυσικός αυτουργός που θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή, τους ναζιστές δηλαδή, θα είμαι περήφανος. Αυτό το είπα πρώτος εγώ και το δήλωσα. Δεύτερον εγώ δεν έκαναν σκι στην Κόρινθο ενώ κάναμε συλλαλητήρια στην Αθήνα κ. Θεοδωρικάκο, ο αρχηγός σας ήτανε», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια», του είπε η Έλλη Στάη. «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω κυρία Στάη», απάντησε ο Βελόπουλος «Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», συνέχισε η δημοσιογράφος. «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Για τη φράση «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο», ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε την Έλλη Στάη πως κάνει προπαγάνδα: «Αν με καλέσατε εδώ για να κάνετε προπαγάνδα με δικές κομμένες φράσεις και δηλώσεις κάνετε λάθος κυρία μου. Και το λέω δυστυχώς με αγενή τρόπο. Τις τρολιές της ΝΔ κυρία Στάη όχι σε μένα».

Παρακολουθήστε τη λογομαχία: