Φωτιά στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη

H πυρκαγιά ξέσπασε από πρόβλημα που προέκυψε στον ηλεκτρικό πίνακα του κτιρίου.

Φωτιά στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη

Πυρκαγιά στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της φωτιάς δεν υπήρχε κάποιος άνθρωπος στον σύνδεσμο καθώς δεν προβαλλόταν κάποιος αγώνας που να ήθελαν να παρακολουθήσουν.

Οι γείτονες ειδοποίησαν αμέσως για την φωτιά και ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο όπου κατάφεραν να τη σβήσουν.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των social media που χειρίζονται οι άνθρωποι του συγκεκριμένου συνδέσμου. Μάλιστα ενημέρωσαν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε από πρόβλημα που προέκυψε στον ηλεκτρικό πίνακα, ο οποίος βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται ο σύνδεσμος.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές κανένας όμως κίνδυνος για κάποιον άνθρωπο. Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έχει ιδρυθεί το 2008 και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση θα παραμείνει κλειστός τις επόμενες μέρες, έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί.

Η ανάρτηση των ανθρώπων του συνδέσμου ανέφερε: «Δυστυχώς αύριο η λέσχη μας θα είναι κλειστή λόγω της φωτιάς που προκλήθηκε από τον ηλεκτρικό πίνακα στο υπόγειο της. Θα σας ενημερώσουμε όταν θα ανοίξει πάλι.

Δεν προκλήθηκε κανένας ανθρώπινος τραυματισμός

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Δείτε, τη σχετική ανάρτηση: