Η πρόταση γάμου του Μενέντεζ στην Αρσαλιάν με τραγούδι...

Ο Μπομπ Μενέντεζ, γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου 1954, στη Νέα Υόρκη, από Κουβανούς γονείς μετανάστες. Μεγάλωσε στην Γιούνιον Σίτι και το Τζέρσεϊ Σίτι του Νιου Τζέρσε και πρόσφατα κατηγορήθηκε για δωροληψία. Είναι γνωστός ως υποστηρικτής των ελληνικών κυπριακών και αρμενικών θέσεων κατά της Τουρκίας.

Η πρόταση γάμου του Μενέντεζ στην Αρσαλιάν με τραγούδι...

Αφού, αποφοίτησε από το Λύκειο "Union Hill High School" το 1971, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Σαιντ Πήτερς του Τζέρσεϊ Σίτι, λαμβάνοντας πτυχίο το 1975. Στη συνέχεια, σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Ρούτγκερς στο Νιούαρκ, λαμβάνοντας πτυχίο το 1979.

Ο Γερουσιαστής Μενέντεζ, περιγράφεται συχνά, ως θερμός υποστηρικτής των Ελληνικών, Κυπριακών, Αρμενικών και Εβραϊκών συμφερόντων και επικριτής της Τουρκικής πολιτικής.

Τον Μάρτιο του 2019, αρραβωνιάστηκε την Αρμενικής καταγωγής επιχειρηματία Ναντίν Αρσλανιάν, με την οποία παντρεύτηκαν το 2020.

Η Ναντίν Αρσαλιάν γεννήθηκε στον Λίβανο και είναι η δεύτερη σύζυγος του Αμερικανού φιλέλληνα γερουσιαστή. H πρώτη τους γνωριμία έγινε πριν από μία δεκαετία στο IHOP στο Γιούνιον Σίτι.

«Μας σύστησε ο ιδιοκτήτης του IHOP. Δεν ήξερα ότι είναι γερουσιαστής. Ήταν πολύ έξυπνος και είχε μεγάλη αίσθηση του χιούμορ», είχει πει χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στη γνωριμία τους όπως τονίζουν οι New York Times. Από την πλευρά του ο Αμερικανός γερουσιαστής είπε ότι ήταν «όμορφη και λαμπερή και είχε τόσο μεγάλη προσωπικότητα. Υπήρχε ακριβώς αυτή η αύρα πάνω της».

Μετά από χρόνια συναντήθηκαν ξανά και άρχισαν να βγαίνουν μαζί. «Ο Μπομπ μου είπε ότι θα ξέρω πότε θα μου κάνει πρόταση γάμου λόγω ενός συγκεκριμένου τραγουδιού που θα τραγουδήσει όταν έρθει η ώρα», είχε πει η 54χρονη επιχειρηματίας, σύμφωνα με τους New York Times. «Ο Μπομπ τραγουδάει συνεχώς. Τραγουδάει κάθε πρωί, κάθε βράδυ ενώ καπνίζει το πούρο του μετά το δείπνο», υποστήριξε ακόμη.

Σύντομα ταξίδεψαν μαζί στον κόσμο, επισκέφθηκαν τελικά τέσσερις ηπείρους σε πέντε μήνες. Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στις 3 Οκτωβρίου 2019, στο Ταζ Μαχάλ στην Ινδία η Ναντίν Αρσαλιάν κάθισε στο παγκάκι που είναι αφιερωμένο στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και ξαφνικά άκουσε από πίσω της τον Μπομπ Μενέντεζ να της τραγουδάει το «Never Enough» από την ταινία «The Greatest Showman». Τότε εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.

«Θα με παντρευτείς», την ρώτησε ο γερουσιαστής. Η Ναντίν Αρσαλιάν με δάκρυα στα μάτια του απάντησε καταφατικά και τότε ο Ρόμπερτ Μενέντεζ έβγαλε ένα δαχτυλίδι και της είπε πως «εάν συνεχίσεις να κλαις δεν θα μπορέσω να στο φορέσω». Αμέσως μετά τη φίλησε ενώ οι άνθρωποι που παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη σκηνή ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Εν τέλει οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 3 Οκτωβρίου 2020. Να σημειωθεί ότι οι New York Times συμπεριέλαβαν τη συγκεκριμένη πρόταση γάμου στις «αγαπημένες» τους ιστορίες.