Η ιστορία του Berlin πριν από το "La Casa de papel"

Τα γυρίσματα της spin-off σειράς πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι και τη Μαδρίτη.

Η ιστορία του Berlin πριν από το "La Casa de papel"

Μια ιστορία δράσης, έρωτα και μυστηρίου

Τα γεγονότα της spin-off σειράς διαδραματίζονται πριν ξεκινήσει το σχέδιο της «τέλειας ληστείας» στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και εστιάζουν στον χαρακτήρα Berlin ή ορθότερα στον Andrés de Fonollosa, τον οποίο υποδύεται ο Pedro Alonso. Η υπόθεση αφορά τη «χρυσή εποχή» του Berlin, κατά την οποία οργάνωνε μεγαλειώδεις ληστείες στην Ευρώπη.

Ο Berlin πιστεύει ότι μόνο δύο πράγματα μπορούν να κάνουν μία κακή μέρα σπουδαία: η αγάπη και ένα εκατομμύριο ευρώ. Έχοντας αυτό το μότο ζωής, ετοιμάζει μία από τις πιο ακραίες ληστείες του, με σκοπό να κερδίσει 44 εκατομμύρια ευρώ.

Για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο του, όμως, θα χρειαστεί να ζητήσει τη βοήθεια της Keila, που είναι εγκέφαλος της κυβερνοασφάλειας, του Damián, που είναι ακαδημαϊκός, του στενού του φίλου Cameron, του Roi που είναι κλειδαράς και του Bruce που παίζει στα δάχτυλα τα όπλα και τα gadgets.

Καθώς ο δημιουργός του prequel, Alex Pina, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του έργου απάντησε ότι η αγάπη και η ληστεία θα είναι τα βασικά σημεία της σειράς, θεωρούμε δεδομένο ότι η σειρά θα θέσει σε υψηλή προτεραιότητα της ερωτική ζωή του ήρωα και θα μας αποκαλύψει αρκετές λεπτομέρειες για τις «5 φορές που ο Berlin πίστεψε στην αγάπη».

Η prequel σειρά του La casa de papel θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν κλείσει η αυλαία του 2023.

Το cast της σειράς

Εκτός από τον Pedro Alonso, ο οποίος πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον Berlin, στην σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michelle Jenner, Begoña Vargas, Julio Peña, Tristán Ulloa, Joel Sánchez.