Maestro: Με νέο τρόπο αφήγησης και νέο πρόσωπο

Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Maestro» επέστρεψαν στους Παξούς, προκειμένου να συνεχίσουν τα γυρίσματα με νέο τρόπο αφήγησης...

Maestro: Με νέο τρόπο αφήγησης και νέο πρόσωπο

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν της δραματικής του MEGA «Maestro» (Maestro in Blue) ξεκίνησαν στην αρχή του καλοκαιριού. Μετά από ένα διάλειμμα των συντελεστών για διακοπές την περίοδο του Αυγούστου, όλοι επέστρεψαν στα πόστα τους και εργάζονται για τα νέα επεισόδια που θα δούμε τους επόμενους μήνες στις οθόνες μας. Μάλιστα, μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μία εικόνα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων με την Χαρούλα Αλεξίου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τα επίσημα social media του Maestro κυκλοφόρησε μια νέα εικόνα που θέλει να μας μεταφέρει στα παρασκήνια της 2ης σεζόν, στην οποία βλέπουμε την τραγουδίστρια και ηθοποιό τη σειράς να ποζάρει στο φακό της Αμαλίας Κωβαίου.

Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Downtown» (Στο κέντρο της πόλης με την Χάρις Αλεξίου).

Ο δημιουργός του Maestro έκανε και μια αποκάλυψη για τον 2ο κύκλο πρόσφατα, λέγοντας ότι θα προστεθεί ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Επίσης διατύπωσε πως μέχρι τώρα έχει ολοκληρώσει το σενάριο των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων της 2ης σεζόν, τα οποία θα δούμε στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.

«Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι οι συνέπειες αυτού», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.