Όταν η Τίνα Τέρνερ αποπλανούσε τον Ρότζερ Ντάλτρι στο «Tommy»

Mπορεί ο περισσότερος κόσμος να γνώρισε την Τίνα Τέρνερ μετά το 2000, ήταν όμως παλιοσιερά της ροκ, σε σημείο να παίζει στο «Tommy»

Όταν η Τίνα Τέρνερ αποπλανούσε τον Ρότζερ Ντάλτρι στο «Tommy»

Σε μια σκηνή της ροκ όπερας «Tommy» των Who βλέπουμε την Τίνα Τέρνερ ως «Acid Queen» φορώντας μια κόκκινη κάπα, να αποπλανά τον τυφλό, Τόμι, τον Ρότζερ Ντάλτρι.

Τον ρίχνει στο κρεβάτι και μετά η κάπα δίνει τη θέση της σε μία πανοπλία. Η πανοπλία ανοίγει, καλώντας μέσα της τον μαγεμένο Ντάλτρι, εκείνος μπαίνει, η πανοπλία κλείνει και το αίμα αρχίζει να κυλάει στις φλέβες του ανδροειδούς με το οποίο ο ήρωας έχει γίνει πλέον ένα, έχει υποκύψει στη γοητεία του.

Το "Acid Queen" είναι το τρίτο σινγκλ που κυκλοφόρησε από το άλμπουμ της Tina Turner Acid Queen, μετά τα "Baby, Get It On" και "Whole Lotta Love". Το σινγκλ κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιανουάριο του 1976. Ήταν το τελευταίο σινγκλ της Turner πριν την αποχώρησή της από το Ike & Tina Turner Revue το 1976.

Μια διαφορετική ηχογράφηση του τραγουδιού περιλαμβάνεται επίσης στο άλμπουμ soundtrack της ταινίας Tommy του 1975 στην οποία ο Turner πρωταγωνιστεί ως η Acid Queen.

Η πρώτη εκτέλεση