Ο πιο ωραίος Έλληνας ηθοποιός σύμφωνα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ποιος ήταν ο ωραιότερος Έλληνας ηθοποιός για τη Βουγιουκλάκη; Ένα άγνωστο ειδύλλιο δείχνει την προτίμησή της. 

Ο πιο ωραίος Έλληνας ηθοποιός σύμφωνα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αλεξανδράκης, Κούρκουλος και Παπαμιχαήλ ήταν ένα τρίπτυχο γοητείας από το οποίο δύσκολα θα μπορούσε να ξεφύγει μια γυναίκα ακόμα και αν αυτή λεγόταν Αλίκη Βουγιουκλάκη. Άλλωστε ο Δημήτρης της ήταν αυτός που της «έκλεισε το σπίτι» τελικά.

Ωστόσο τα γούστα των ανθρώπων ποικίλλουν και η εθνική μας σταρ είχε κάθε δικαίωμα να διαλέξει εκείνη σε ποιον θα έδινε το «μήλο της ομορφιάς».

Αν δεχτούμε ότι μια γυναίκα σαν κι αυτήν θα έκανε πράξη την προτίμησή της, τότε ξέρουμε με ασφάλεια πως ο άντρας-ορόσημο για την Αλίκη ήταν ο Φαίδων Γεωργίτσης, έστω κι αν το άγνωστο ειδύλλιο κράτησε για ένα καλοκαίρι. Τόση ήταν η φλόγα του...


Το 1963 ο νεαρός Φαίδων Γεωργίτσης έπαιζε στα «Κόκκινα φανάρια», κι ήταν αυτός ο πρώτος σημαντικός κινηματογραφικός του ρόλος. Στα γυρίσματα της ταινίας «συνόρευε» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη η οποία πρωταγωνιστούσε στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Αναπτύχθηκε ένα θυελλώδες φλερτ που θα κρατήσει όχι πολύ αλλά ούτε και λίγο - ένα ολόκληρο καλοκαίρι.

Η εθνική σταρ έδειχνε πραγματικά ξετρελαμένη με τον νεαρό «Γεωργί» της. Ήταν φανερό πως αυτή η ιστορία θα πήγαινε μακριά, ίσως να έφτανε και στα σκαλιά της εκκλησίας, αφού η Αλίκη τον γνώρισε και στην μητέρα της Έμυ.


Ο ίδιος ο Γεωργίτσης ισχυριζόταν πως του ζήτησε να παντρευτούν από τη δεύτερη μέρα. Αν είναι αλήθεια αυτό, εκείνο που τον κράτησε μακριά από τη μεγάλη σκιά της Αλίκης ήταν η βαθύτερη σχέση του με την Μπέτυ Αρβανίτη. Στο τέλος εγκατέλειψε τη Βουγιουκλάκη, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν ήθελε να γίνει ο «κύριος Βουγιουκλάκης». Με την παθιασμένη συμπεριφορά της η εθνική μας σταρ έδειξε την προτίμησή της στο νεαρό ηθοποιό πολύ πριν πιαστεί στους έρωτες με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.