Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε με τον James Bond

Για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου η βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε με τον James Bond 

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε με τον James Bond

Το ημερολόγιο έγραφε 27 Ιουλίου 2012 όταν ο James Bond παρέλαβε τη βασίλισσα Ελισάβετ από το παλάτι του Μπάκινχαμ και με ελικόπτερο την οδήγησε από αέρος στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Στη συνέχεια η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε να λαμβάνει τη θέση της στις V.I.P. κερκίδες του σταδίου.

Πρόκειται για το mini film που προβλήθηκε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Danny Boyle, με πρωταγωνιστές τον ηθοποιό Daniel Craig στο ρόλο του θρυλικού βρετανού ήρωα James Bond και την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία στις σκηνές του ελικοπτέρου και της πτώσης με αλεξίπτωτο αντικαταστάθηκε από κασκαντέρ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ενημερώθηκε για το σενάριο του mini film και δέχτηκε με ενθουσιασμό να συμμετέχει δίπλα στον ήρωα – σύμβολο της βρετανικής έβδομης τέχνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως εκπρόσωποι του βρετανικού κινηματογράφου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, επιλέχθηκαν μόνο ο Daniel Craig στο ρόλο του James Bond και ο Rowan Atkinson στο ρόλο του Mr Bean...