Μόνο μια ελληνίδα ηθοποιός θα έκανε καριέρα στο εξωτερικό κατά τον Κωνσταντάρα

Η ετυμηγορία του Κωνσταντάρα για τη μοναδική ελληνίδα ηθοποιό που θα έκανε γκελ στο εξωρετικό. Κι αυτή δεν ήταν η. Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μόνο μια ελληνίδα ηθοποιός θα έκανε καριέρα στο εξωτερικό κατά τον Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ένας από τους ηθοποιούς που θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν σταδιοδρομήσει στο εξωτερικό. Για την ακρίβεια η καριέρα του ξεκίνησε στη Γαλλία και θα μπορούσε να είχε συνεχιστεί εκεί, αν το ήθελε ο ίδιος.

Οι διεθνείς εμπερίες που αποκόμισε ο αγαπητός μας Λάμπρος του έδιναν τη δυνατότητα να ξεχωρίζει κατά καιρούς συναδέλφους του που ήταν σε θέση να κάνουν καριέρα εκτός των τειχών.

Κάποιος δημοσιογράφος είχε επισημάνει το οικουμενικό άστρο της Αλίκης Βουγιουκλάκη θεωρώντας ότι η εθνική μας σταρ θα ήταν καλοδεχούμενη σε οποιαδήποτε χώρα. Ο Κωνσταντάρας όταν το άκουσε αυτό, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του: «Ποια Βουγιουκλάκη, ρε παιδιά! Μην λέμε ό,τι θέλουμε τώρα. Μόνο η «ψηλή» θα έκανε μπαμ στο εξωτερικό". Κι εννοούσε βέβαια την Μάρω Κοντού, την οποία πάντοτε εκθείαζε ως γυναίκα και ως ηθοποιό.

Η Μάρω Κοντού κατά τον Κωνσταντάρα έπαιζε πάντοτε φυσικά, χωρίς φτιασίδια και υπερβολές, χωρίς καμία εκζήτηση. Τέτοιες ηθοποιούς ζητούσαν στο εξωτερικό, κατά τον Λάμπρο. Και για το λόγο αυτό ο ίδιος ξεχώριζε την «ψηλή» και είχε αναπτύξει μαζί της επαγγελματικούς δεσμούς.