Όταν ο Βοσκόπουλος πήγε με βαπόρι στην Αμερική για τη Λάσκαρη

Ο Τόλης ήταν ο τραγουδιστής του έρωτα και η Λάσκαρη ήταν η μούσα του

Όταν ο Βοσκόπουλος πήγε με βαπόρι στην Αμερική για τη Λάσκαρη

Η Ζωή Λάσκαρη στα τέλη της δεκαετίας του '50 βρέθηκε μια ανάσα από ένα συμβόλαιο με την 20th Century Fox. Όμως η καρδιά της χτυπούσε ελληνικά και επέστρεψε στην πατρίδα, για να ξεκινήσει εκείνη την καταιγιστική πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο στην προστατευτική σκιά του Φίνου.

Το «χρυσό κορίτσι» του ελληνικού σινεμά θα ξαναβρεθεί τη δεκαετία του '70 στην Αμερική, τότε που ο έρωτάς της με τον Τόλη Βοσκόπουλο γινόταν πρωτοσέλιδο στην Ελλάδα. Είναι γνωστό πως ο Τόλης δεν τα πήγαινε καλά με τα αεροπορικά ταξίδια, αλλά για να δει τη μούσα του, την πολυαγαπημένη Ζωή, δεν δίστασε να κάνει το πολυήμερο ταξίδι με το πλοίο για το νέο κόσμο. Με αυτό τον τρόπο ο «πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού» σφράγισε το φλογερό αίσθημα για την ωραιότερη ελληνίδα ηθοποιό. Λίγο καιρό αργότερα ανέβηκε και στο αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα προκειμένου να λύσει μια παρεξήγηση ανάμεσά τους.

Η γνωστή ατάκα του Γιάννη Βογιατζή στον Γεωργίτση θα ταίριαζε μάλλον στον Βοσκόπουλο: «Αυτή μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»