Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν μάνατζερ στον «Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ», που λογοκρίθηκε από τη χούντα

Το συγκρότημα Dragons, είχε στη σύνθεση του τον Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ και μάνατζερ τον πολιτικό Γιώργο Καρατζαφέρη. Ήταν το πρώτο συγκρότημα που λογοκρίθηκε από τη χούντα. 

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν μάνατζερ στον «Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ», που λογοκρίθηκε από τη χούντα

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, γνωστός και ως "Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ" ήταν μέλος των θρυλικών Dragons οι οποίοι είχαν ιδρυθεί το 1964. Ήταν το πρώτο συγκρότημα που λογοκρίθηκε στη χούντα , ενώ μάνατζερ τους ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης που διετέλεσε βουλευτής και πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ.

Τα μέλη

Λάκης Παπαδόπουλος: Κιθάρα, Τραγούδι

Χρήστος Καβαλιεράτος: Κιθάρα

Γιάννης Σάρδης: Μπάσο

Νίκος Τζανετουλάκος: Ντραμς. Οι Dragons δημιουργήθηκαν στα τέλη του 1964 από μια παρέα φίλων που πήγαιναν στο γυμνάσιο. Ο πρώτος τους δίσκος 45 στροφών, ήταν το "Around & Around'' / ''Shakin Feelin'' (1966).

Το ''Around & Around'' ήταν διασκευή της ομώνυμης επιτυχίας του Chuck Berry

Η μεγαλύτερη επιτυχία τους το ''Express 007'' (1967) ήταν το δεύτερο 45ράκι τους με flip side το ''From Texas With Love"

Οι Dragons ήταν το πρώτο συγκρότημα που λογοκρίθηκε από τη χούντα για το τραγούδι τους ''The First Gun'', το οποίο επανακυκλοφόρησαν με τίτλο “''The Forest of my Place”

Μάνατζερ τους ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Συγκρότημα στο οποίο έκανε το μουσικό του ντεμπούτο ο Λάκης Παπαδόπουλος. Επαιζαν κυρίως surf instrumental ενώ κυκλοφόρησαν και τρία Single.

Οπως λέει και ο ίδιος ο Λάκης: "Με παιδιά της γειτονιάς φτιάχτηκαν οι Dragons γύρω στο 1965, ήμουν 14-15 ετών παιδάκι. Έμοιαζε να εκπληρωνόταν το όνειρό μας από πολύ νωρίς, βγάζοντας τα συλλεκτικά 45άρια δισκάκια μας με μάνατζερ τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Έπαιζα ρυθμική κιθάρα και τραγουδούσα. Το πρώτο μας κομμάτι λεγόταν «The first gun» και ήταν σε στίχους του ντραμίστα Στράτου Αγγελάκη, που ως αγγλομαθής τραγουδούσε και ωραία. Επιρροές μας ήταν οι Shadows, οι Ventures, οι Beatles οπωσδήποτε, οι Los Paraguayos κ.λπ.

Τα δύο πρώτα δισκάκια ήταν instrumental και μετά, όταν διαλύθηκαν οι αρχικοί Dragons, φτιάξαμε με τον Αγγελάκη το τραγούδι «The forest of my place», δηλαδή το λογοκριμένο από τη χούντα «The first gun». Είχαμε μπει πια στο 1968. Από τις τάξεις των Dragons πέρασαν αρκετά παιδιά –ο Γιάννης Σάρδης, ο Νίκος Τζανετουλάκος, ο Χρήστος Καβαλιεράτος–, που όταν πήγαν φαντάροι, λογικό ήταν να αλλάξει και η δομή του συγκροτήματος. Θυμάμαι πάντα τους Dragons ως ένα εφηβικό γκρουπ με τρομερή χαρά και αγάπη για τη μουσική".