Η Τζένιφερ Άνιστον λέγεται Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη και χρησιμοποιεί την βρισιά «μ@λ@κ@» (vid)

Η Τζένιφερ Άνιστον με ελληνική καταγωγή βαπτίσθηκε Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη, έζησε ένα χρόνο στην Ελλάδα και σε πρόσφατο διαγωνισμό βρισιάς είπε με ενθουσιασμό "μ@λ@κ@".

Η Τζένιφερ Άνιστον λέγεται Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη και χρησιμοποιεί την βρισιά «μ@λ@κ@» (vid)

Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια των Η.Π.Α με γονείς τον Έλληνα ηθοποιό Τζον Άνιστον, που κατάγεται από τα Χανιά και μητέρα την επίσης ηθοποιό Νάνσι Ντάου (1936-2016)που έχει ιρλανδική και σκωτσέζικη καταγωγή.

Το ελληνικό της όνομα είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις έντεκα χρονών. Επίσης, έχει δύο ετεροθαλείς αδερφούς τον Τζον Μέλικ, από την πλευρά της μητέρας της και τον Άλεξ Άνιστον από την πλευρά του πατέρα της.

Η Άνιστον, έζησε για ένα χρόνο στην Ελλάδα, ωστόσο, τα περισσότερα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στην Νέα Υόρκη. Ο νονός της, ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής Τέλι Σαβάλας.

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά Τα Φιλαράκια (1994-2004), ενσαρκώνοντας το ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της ειπε: "Μιλάω λίγα ελληνικά. Το όνομα μου στο διαβατήριο όμως γράφει Aniston. Έζησα στην Ελλάδα για έναν χρόνο όταν ήμουν 5 ετών. Ο μπαμπάς μου εκείνη την περίοδο, που η υποκριτική δεν του απέφερε χρήματα, φοιτούσε στην ιατρική σχολή. Μείναμε στην Αθήνα για έξι μήνες και μετά μετακομίσαμε στην Κρήτη. Η οικογένεια μου έχει εκεί μια καταπληκτική φάρμα. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για την ελληνική καταγωγή μου. Ο πατέρας μου έγινε 81 ετών και είναι ακόμα ενεργός. Τον αγαπώ τόσο πολύ"

Πρόσφατα μάλιστα σε έναν περίεργο διαγωνισμό ο Jimmy Kimmel ήθελε να τσεκάρει ποια είναι καλύτερη στις βρισιές. Η Aniston ή η Lisa Kudrow και τις έβαλε να κοντραριστούν μπροστά στην κάμερα, λέγοντας εναλλάξ βρισιές.

Σε κάποιο σημείο η Ανιστον φώναξε «μ@λ@κ@», κι όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε έκπληκτος τι σημαίνει αυτό, εκείνη απάντησε «είναι ελληνικά!».

Δείτε στο 2.50 τη βρισιά στα ελληνικά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μάλιστα έλεγε στους συμπαίκτες του στους Μπακς, πως η Τζένιφερ Άνιστον είναι Ελληνίδα και δεν τον πίστευαν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαθαίνει στους Μπακς πως η Τζένιφερ Άνιστον είναι Ελληνίδα (vid)

Φρόντισε να στείλει μάλιστα το μήνυμά του στην Τζένιφερ… Αναστασάκης, λέγοντας πως «αρέσεις στον φίλο μου». Ντράπηκε όμως ο συμπαίκτης του και του είπε «σταμάτα, είναι παντρεμένη», αλλά ο Γιάννης ήταν ενήμερος και γι αυτό: «Δεν είναι πια…».