Η Μαρία Κάλλας είδε στην τηλεόραση ότι παντρεύεται ο Ωνάσης!

Η Μαρία Κάλλας δικαιολογημένα ανέμενε ότι θα είναι η επόμενη κυρία Ωνάση, όταν είδε στην τηλεόραση ότι ο Ωνάσης παντρεύεται με άλλη...

Η Μαρία Κάλλας είδε στην τηλεόραση ότι παντρεύεται ο Ωνάσης!

1946, Νέα Υόρκη, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η ανερχόμενη δύναμη στον κόσμο των Κροίσων, παντρεύεται την κατά 30 χρόνια νεότερή του Τίνα Λιβανού.

Καλοκαίρι, 1959, κάπου στο Αιγαίο. Το ζευγάρι Κάλλας-Μενεγκίνι είναι καλεσμένοι του Ωνάση και της Τίνας Λιβανού στην πολυτελή θαλαμηγό Χριστίνα.

Ένας έρωτας γεννιέται, δύο γάμοι από καιρό ανενεργοί διαλύονται. Ξεκινά το ειδύλλιο Ωνάση-Κάλλας που θα κρατήσει μια δεκαετία, γεμάτη πάθος αλλά και εντάσεις και καβγάδες που μυρίζουν Μεσόγειο. Η Κάλλας θεωρεί δεδομένο ότι ο Ωνάσης θα επισημοποιήσει τη σχέση τους, μολονότι οι φήμες οργιάζουν για ένα νέο ρομάντζο με την πιο διάσημη χήρα της εποχής, την Τζάκι Κένεντι.

1968, μια μέρα σαν όλες τις άλλες, η Μαρία Κάλλας πληροφορείται από την τηλεόραση ότι ο αγαπημένος της, Αριστοτέλης Ωνάσης πρόκειται να παντρευτεί την Τζάκι Κένεντι.

Η ντίβα της όπερας καταρρέει. Το πλήγμα αυτό έρχεται να προστεθεί στο τέλμα στο οποίο έχει περιπέσει η καριέρα της. Η Κάλλας δεν είναι πια η πριμαντόνα της Σκάλας αλλά ούτε η εκλεκτή της καρδιάς του Ωνάση. Η ζωή της αρχίζει να θυμίζει αρχαία τραγωδία!