«ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ...»

Την έξοδο δείχνει η Σπόρτινγκ στον Εντουάρντο Ενρίκε.

«ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ...»

«ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ...»

Την έξοδο δείχνει η Σπόρτινγκ στον Εντουάρντο Ενρίκε, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής από το πρόσφατο ματς με την Τοντέλα - «Παραμονεύει» ο Ολυμπιακός για τον Βραζιλιάνο χαφ, που αποτελεί τη Νο 1 επιλογή αν πωληθεί ο Καμαρά.

Πιέζει η Γαλατά τον ΟΜΑΡ!

Μηνύσεις στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός, επειδή ψήφισε να μην έχουν κόσμο οι ημιτελικοί του Κυπέλλου.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

«ΨΑΧΝΕΤΑΙ» ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Νέα δοκιμή χθες με τον Λοβέρα, ενώ στη θέση του Ματιέ μπήκε και ο Φορτούνης - Ποια τα υπέρ και τα κατά των δύο που παλεύουν για την αρχική ενδεκάδα - Αύριο το κρίσιμο τεστ του Γάλλου ενόψει ΠΑΟΚ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»

Αποχώρησε εξαπολύοντας «κεραυνούς» ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης λίγο πριν από την ψηφοφορία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ήταν εκτός ημερησίας διατάξεως) για κλειστά γήπεδα στους ημιτελικούς Κυπέλλου - Η ομοσπονδία δεν περίμενε ούτε την απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής - Έξαλλος και ο Φούσεκ.

Νέος πρόεδρος στη Σούπερ Λιγκ 1 ο Μπουτσικάρης

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού επικράτησε του συνυποψήφιού του Αλέξη Κούγια με ψήφους 8-5 και ένα λευκό.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

«Ας μην κάνουμε συγκρίσεις με την Αγγλία…»

O Στέλιος Γιαννακόπουλος στο «ΦΩΣ» για την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ και όχι μόνο - Τι λέει για τις χαώδεις διαφορές με το ελληνικό πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα, τα άδεια γήπεδα, το πέρασμά του από την Μπόλτον και την αγαπημένη του Λίβερπουλ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

Κίνηση σε όλα τα μέτωπα

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για το «2» ο Αμερικανός Άαρον Χάρισον - Πιάνει λιμάνι ο Τσαρλς Τζένκινς, τον οποίο εμπιστεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας - Μένει αλλά με διαφορετικό κασέ ο Όγκουστιν Ρούμπιτ για τρίτος ψηλός.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ