ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΦΡΕΪΤΑΣ

Παιχνιδάκια του μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος αφήνει να «διαρρεύσει» στους Ίβηρες ότι εξακολουθεί να κοιτάζει τις προοπτικές στα τοπ πρωταθλήματα.

ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΦΡΕΪΤΑΣ

ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΦΡΕΪΤΑΣ

«Παιχνιδάκια» του μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αφήνει να «διαρρεύσει» στους Ίβηρες ότι εξακολουθεί να κοιτάζει τις προοπτικές στα τοπ πρωταθλήματα (όχι στη Ρωσία) - Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό με τα πορτογαλικά σενάρια και θα επιδιώξουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό το θέμα της παραμονής του!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ… ΤΡΙΚ

Το ίδιο το CAS «καταρρίπτει» ουσιαστικά τους χθεσινούς ισχυρισμούς ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ περί «παρθένας υπόθεσης» στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΞΕΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ… ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!

Με αφορμή τα μεταγραφικά σενάρια για παίκτες από τη Σούπερ Λίγκα (Σεμέντο, Σάσα, Ινσούα), το «ΦΩΣ» θυμίζει τους 25 αλλοδαπούς που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός στην εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του - Από τον μέγιστο «Τζόλε» μέχρι τον Μπρούνο, που είναι η πιο πρόσφατη τέτοιου είδους κίνηση - Ποιοι πέτυχαν πολλά, ποιοι μπορούσαν περισσότερα και εκείνοι που δεν τα κατάφεραν στον Πειραιά...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

Μπερτομέου: Τέλη Μαΐου η οριστική μας απόφαση

Ο Ισπανός παράγοντας ελπίζει ακόμη πως μπορεί να σωθεί η χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Μέχρι και τον Ιούλιο πιστεύει ότι βγαίνει η διοργάνωση.

Ποια τα σενάρια για την τελική φάση και η άποψή του για τους παίκτες και τα συμβόλαια.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

ΟΡΒΟΣΙ Το πρώτο «θύμα» του κορονοϊού

Ο ιός «χτύπησε» την ουγγρική ομάδα, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών - Ο χορηγός που αποχώρησε, τα αστέρια που... μένουν στον δρόμο - Ο ρόλος του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν και το «φλερτ» με τη Βάσας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ