Το «ΦΩΣ» της νέας εποχής

Η εφημερίδα μας πρωτοπορεί, αλλά κυρίως ανοίγει διάπλατα νέους δρόμους στην ενημέρωση!

Το «ΦΩΣ» της νέας εποχής

Πολύ έξυπνη κίνηση του «ΦΩΤΟΣ», τρομερή για αθλητική εφημερίδα τουλάχιστον, αυτή που ξεκινά εν μέσω πανδημίας. Και διανομή κατ’ οίκον και (ΚΥΡΙΩΣ) ηλεκτρονική έκδοση του εντύπου. Θα βγαίνει και σε χαρτί στα περίπτερα, όπως κάνει δεκαετίες τώρα η πιο ιστορική αθλητική εφημερίδα, αλλά ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, θα βγαίνει καθημερινά και σε ηλεκτρονική μορφή. Αντί δηλαδή να την κρατάτε στο χέρι, θα τη βλέπετε στις οθόνες σας και θα τη διαβάζετε σελίδα-σελίδα πατώντας ένα πλήκτρο!

Το ΦΩΣ στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας

Είναι μια πρωτοπόρος κίνηση για τον αθλητικό Τύπο και που στόχος δεν είναι μόνο να εξυπηρετηθεί ο αναγνώστης την εποχή της πανδημίας και να τηρήσει το «Μένουμε σπίτι», αλλά κυρίως ανοίγει διάπλατα δρόμους στη νέα εποχή! Βλέπετε, εν έτει 2020, η μορφή της έντυπης δημοσιογραφίας αλλάζει, ακολουθώντας τις επιταγές του νέου αιώνα. Δεν ξέρω αν τελικά μετά από χρόνια θα έχει μείνει εφημερίδα σε χαρτί (μπορεί και να μείνει). Όμως το βέβαιο είναι ότι το «ΦΩΣ» περνά και σε μια άλλη διάσταση, την ηλεκτρονική, και μακροπρόθεσμα μόνο οφέλη μπορεί να έχει…

Οι εφημερίδες εκσυγχρονίζονται ανά δεκαετίες τουλάχιστον. Πρώτα ήταν η λινοτυπία, μετά περάσαμε στα τυπογραφεία και ακολούθησε η φωτοσύνθεση. Παλιά είχαμε ασπρόμαυρες εφημερίδες, μετά μπήκε λίγο κόκκινο χρώμα και πλέον φθάσαμε σε τετραχρωμίες κ.λπ. Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζει ο κόσμος, αλλάζει η δημοσιογραφία, αλλάζει η ενημέρωση, ώρα να αλλάξουν και οι εφημερίδες. Και ποια είναι η νέα μορφή ενημέρωσης που θα επικρατήσει; Η ηλεκτρονική εφημερίδα! Τουλάχιστον μέχρι κάποια χρόνια, όπου θα βρεθεί κάτι άλλο πολύ πιο προχωρημένο πάλι. Ό,τι έχετε μέχρι σήμερα στο χέρι σας θα το έχετε στον υπολογιστή σας, στο κινητό σας, στο τάμπλετ. Τα… πάντα όλα, όπως τα ξέρατε μέχρι σήμερα, με μόνη διαφορά ότι όσοι δεν μπορείτε να πάτε στο περίπτερο, θα μπορείτε να διαβάζετε το «ΦΩΣ» από το σπίτι σας, τη δουλειά σας, τις δραστηριότητές σας. Αλλά και όσοι από τους αναγνώστες δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπολογιστή, το «ΦΩΣ» πρωτοπορεί κι εδώ και σας φέρνει την εφημερίδα σπίτι σας, με διανομή κατ’ οίκον!

Ελάχιστες εφημερίδες έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική έκδοση και το «ΦΩΣ» θέλει να είναι πρωτοπόρο και σε αυτό το εγχείρημα. Η πανδημία του φονικού κορονοϊού δεν αφήνει άλλα περιθώρια για σκέψεις ή άλλες μορφές έκδοσης των εντύπων. Η ηλεκτρονική έκδοση είναι μονόδρομος. Και το «ΦΩΣ», η αθλητική εφημερίδα-τοτέμ για το φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού -και όχι μόνο-, ρίχνεται από τις πρώτες στη νέα εποχή.

Διαβάστε, λοιπόν, το «ΦΩΣ» στο σπίτι σας, με καθημερινή αποστολή στην πόρτα σας, ή στον υπολογιστή σας, με μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη, ετήσια συνδρομή. Και δεν μιλάμε για μια-δυο περιοχές η διανομή κατ’ οίκον. Μιλάμε για σχεδόν όλη την Αττική! Αθήνα, Πειραιάς, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ασπρόπυργος, Άνω Λιόσια, Μενίδι, Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Κρυονέρι, Δροσιά, Διόνυσος, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Βριλήσσια, Πεντέλη, Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Σπάτα, Βούλα, Βουλιαγμένη. Κι έπεται συνέχεια.

Καλοτάξιδες και οι δύο εκδόσεις, λοιπόν…