«ΡΕΒΑΝΣ» ΚΑΙ…ΑΕΡΑΣ ΤΙΤΛΟΥ!

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα πέρσι στην Τούμπα και αναζητεί απόψε… εκδίκηση.

«ΡΕΒΑΝΣ» ΚΑΙ…ΑΕΡΑΣ ΤΙΤΛΟΥ!

«ΡΕΒΑΝΣ» ΚΑΙ…ΑΕΡΑΣ ΤΙΤΛΟΥ!

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα πέρσι στην Τούμπα και αναζητεί απόψε… εκδίκηση για να πάει στα πλέι οφ με +5 από τον ΠΑΟΚ.

Δεν έδειξε ενδεκάδα χθες στον Ρέντη ο ΜΑΡΤΙΝΣ - Σοβαρές πιθανότητες να πάει πάλι με 4-3-3 - Η «μπαγκέτα» ξανά στον ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ.

ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ… SOS

Τι λέει το σκάουτινγκ ριπόρτ για τον «Δικέφαλο» - Τα εντυπωσιακά του νούμερα στα στημένα όταν επιτίθεται, αλλά και μεγάλη «πληγή» όταν αμύνεται
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας χθες στο αεροδρόμιο και στο ξενοδοχείο.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ σελ. 2.

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Πρώτος σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα μπει στην Τούμπα ως πρωτοπόρος και αήττητος.

ΞΕΡΕΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ - Το σχέδιο για τον αρχηγό και η εμπειρία του από το τελευταίο διπλό στην Τούμπα.

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ σελ. 4

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Οι μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με εκείνη του περσινού ντέρμπι της Τούμπας - Πέντε παίκτες που είχαν ξεκινήσει τότε, φέτος δεν είναι καν στο ρόστερ!

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΑΤΣ - Τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα αμέσως ύστερα από διεθνείς υποχρεώσεις.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ σελ. 4

«Κρυφτό» από Φερέιρα

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν άνοιξε ούτε στην τελευταία προπόνηση τα χαρτιά του - «Πάνοπλοι» οι Θεσσαλονικείς.

Έπεσε από την κορυφή (9-15)

Κακός ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε δίκαια από την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ - Πρώτη ήττα των «ερυθρολεύκων» στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» ύστερα από περίπου τρία χρόνια (4-6 η Ζόλνοκ στις 5 Απριλίου 2017)!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ σελ. 14

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ!

Ο ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΒ δεν πάει στο Τελ Αβίβ για να είναι παρών στο ντέρμπι - Εξιτήριο ο Πολ, στο νοσοκομείο ακόμη ο Ρούμπιτ.
Φουλ για πλέι οφ στην Α2 ο Ολυμπιακός Β’, που νίκησε και τον Οίακα Ναυπλίου με 73-67 - Τζόλος και Μελισσαράτος είχαν από 16 πόντους.

Με ανατροπή ο Χαρίλαος Τρικούπης κέρδισε και στο Αγρίνιο (85-80).

Πέρασαν και από το Μοσχάτο τα κορίτσια του Θρύλου (80-58 την αξιόμαχη και δεύτερη στη βαθμολογία Ελευθερία) - Γέμελος (16 π.) και Γκρέιβς (13 π.) πρώτες σκόρερ.

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ σελ. 13

«ΗΛΙΘΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!»

Αυτό δήλωσε ο ΛΟΥΙΤΖΙ ΛΑΜΟΝΙΚΑ, που δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στο ταξί με το οποίο αποχωρούσε από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα.

Με απόφαση του Μπερτομέου, οι διαιτητές θα μετακινούνται από και προς το γήπεδο με αστυνομική συνοδεία σε όλους τους αγώνες της Ευρωλίγκας.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση» - Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Γράφει ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ σελ. 12

Χαμένοι και οι δυο

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Αστέρας στην Τρίπολη - Μοιραίος ο Ζαχίντ, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες (65’) - Τα γκολ σημείωσαν οι Μακέντα (51’ πέναλτι) και Χουαρέγκι (85’).

Γράφει ο Α. ΧΑΝΙΑΣ σελ. 5

Σούπερ Αραβίδης, όρθιος ο Άρης (2-2)

Φανταστικό το ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού, με δύο γκολ (24’, 48’), αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Λαμία - Οι Θεσσαλονικείς τη… σκαπούλαραν και πήραν τον βαθμό με δύο γρήγορα τέρματα των Λάρσον (52’) και Ιντέγε (54’).

ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ!

Ο ΟΦ Ιεράπετρας επικράτησε 1-0 του Ασπροπύργου, ανέβηκε στην 3η θέση της Φούτμπολ Λιγκ και, σε συνδυασμό με την ήττα (1-0) του Ιωνικού από τον Διαγόρα Ρόδου, μείωσε τη διαφορά από τους Νικαιώτες και τη 2η θέση στους 3 βαθμούς - Ισόπαλο (1-1) το βολιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νίκη - Βήμα παραμονής για τον Ιάλυσο (0-2 την Τρίγλια).

Ο «άρχοντας» επέστρεψε!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μελβούρνης και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της Ολυμπιακής πρόκρισης.

Γράφει ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ σελ. 15