ΕΡΩΤΑΣ!

Λατρεία για τον Ματιέ Βαλμπουενά από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

ΕΡΩΤΑΣ!

ΕΡΩΤΑΣ!

Λατρεία για τον Ματιέ Βαλμπουενά από τον κόσμο του Ολυμπιακού - Οι μεγάλες προκρίσεις και νίκες που έχει προσφέρει στην ομάδα στους μήνες της «σχέσης» τους - Ο στόχος του για νταμπλ, Ευρώπη και νέο συμβόλαιο.

ΣΙΡΙΑΛ... ΠΑΣΕΡ!

Αποθέωση στη Γαλλία για τις τρεις ασίστ με τη Λαμία και τα ρεκόρ καριέρας που καταρρίπτει φέτος - Έχει σερβίρει γκολ σε 8 διαφορετικούς συμπαίκτες του!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΝΩΝ

Επικρατέστερο το σενάριο ο Ολυμπιακός να πάει με τριάδα στους χαφ (ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ, ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ, ΚΑΜΑΡΑ) κόντρα σε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ - Τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο.

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΒΑΪΣ ΟΙ ΣΛΟΒΑΚΟΙ

Σήμερα ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο με τον 30χρονο εξτρέμ - Ποια η άποψη του κόουτς.

ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ Ο ΠΑΟΚ

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να εκδικαστεί τη Δευτέρα η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας στη Σούπερ Λίγκα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

Άρης είσαι!

Οι Θεσσαλονικείς, με γκολ του Λάρσον στο 15’, κέρδισαν τον Ατρόμητο 1-0 και σφράγισαν το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου - Μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί των γηπεδούχων πέρασαν από λαϊκά δικαστήρια τους παίκτες για τον αποκλεισμό και υπήρξαν αψιμαχίες οπαδών των «κυανόλευκων» κοντά στη φυσούνα με τους Βέλλιο, Μπουσούλατζιτς και Κατράνη.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

Ο Ράπτης χάλασε τη φιέστα

Mε 21 πόντους (3 σερί άσοι στο τάι μπρέικ) οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε νίκη 3-2 επί του Ολυμπιακού στον Ρέντη, στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ - Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει 3-0, 3-1, ή 3-2 και το «χρυσό» σετ την Τετάρτη στο Μαρούσι για να κατακτήσει το τρόπαιο - Oι «ερυθρόλευκοι» φωνάζουν για καθοριστικό λάθος του διαιτητή Ονόπα στο 20-19 του τέταρτου σετ, που αποφάνθηκε μπλοκ άουτ, αντί άουτ του Ράπτη.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

«Μαρτύριο, φίλε, μαρτύριο…»

Ο πρόεδρος της Θύρας 7 Λέσβου, Βαγγέλης Χατζηδημητρίου, σε μια διαφορετική συνέντευξη στο «ΦΩΣ» που δεν περιλαμβάνει μόνο ποδόσφαιρο και Ολυμπιακό, αλλά κυρίως τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν οι κάτοικοι του αιγαιοπελαγίτικου νησιού με το άλυτο προσφυγικό ζήτημα…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΪΚΣ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ που έπαιζε στην Κίνα - Αισιοδοξία πως το απαγορευτικό θα αρθεί πριν από την 26η Φεβρουαρίου για να κλείσει η μεταγραφή - Το παρασκήνιο της υπόθεσης στο βάθος έχει... Μπερτομέου - Σήμερα (13.00) φιλικό με Λαύριο στο ΣΕΦ, με τον Μακ Κίσικ να πιάνει δουλειά.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ